black_angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bu bi önceki hikayem arkadan bugünki geliyor şimdi benim sinirim bozulsun mu bozulmasın mı? eskisi; türkiyeye belçikalı bi sürü profesyonel kaykaycı gelmişti..bende hepsiyle arkadaş olmuştum... yalnız birinden çok hoşlandım ve biz flört etmeye başladık ... sonra o belçiakay gitti ve arkadaşlarının arkamdan laflar ettiğini duydumbunlar şöyle şeylerdi "laura senden sadece s.kişimek için hoşlanıyor" "bence kaçırma gitkızı becer" "bide turk-fransız kokteyli dene".... ben bunu duyunca çok üzüldüm çünkü gerçekten çok hoş insanlardı... o hoşlandığım çocuk bunları bana anlatmasaydı az daha o insanların yanına tatile gidiyordum neyseki o erkek arkadaşım beni savunmuş baya bi.... birde bugün ki olayım var bu biraz uzun ama bunu biraz hikayeleştirilmiş olarak yazdım ağlarken eskiden beri olan hikaye ve bugünki durumu; ilk olarak basit bir cümleyle başladı dostluk "saatiniz kaç" sonra sohbet devam etti.konuşanın sonunda deborah adlı bir kız arkadaşım geldi, tanıştırdım mehmetle...zamanla ben mehmetle ne kadar samimi oldysam oda deborahla samimi oldu.onlar çıkarken ben onların en yakın arkadaşı değil en yakın dostuydum.bir gün yine biz barbaros meydanında elimizde kaykaylarla otururken mehmet benim bir tek lafıma bile inanmadığını ve benim yalancı olduğunu söyledi.çok kırıldım ve mehmetle konuşmamaya arama mesafe koymaya başladım... derken birden bire düşman olmuş hale geldik.deborah hala dostumdu ve o bizim barışmamızı istiyordu.ama bu imkansız hale gelmişti. geçen hafta mehmet deborah'a "ya ben yada o" demiş....deborah benle mehmetin arasında kaldı...mehmet geldiğinde suratıma bakmıyor o gidince benle konuşmaya can atıyordu.... kabul edemedim böyle bir dostluğu...aynı şeyi söyledim... "ya ben ya da o karar vermelisin" kırılıyordum.insanlar istediği zaman dost olamazlar demek istediğim bu dostluk 2 saatte bir değiştirilemez.... bugün mehmet seçim günü olduğunu söyledi.... eğer benimle konuşmaya devam ederse onu bırakacağını , eğer bırakırsa onunda deborahında mutsuz olacağını söyledi deboraha... deborah afalladı... ve kimi seçmem gerektiğini bana sordu.benim gerektiği her anda onun yanında olduğumu gerçek bir dost olduğumu anlattı... ama ona aşıktı ve onu bırakmak istemiyordu mehmete eskiden yemin etmiştim (dostken)"aranızı ben yaptım , ne olursa olsun devam ettireceğim "demiştim.... "onu seç" dedim "insan sevince bırakmamalı" sözlerimi tutarım herzaman.... aşıksan bırakmamalısın bence......yürümelidir her zaman aşklı ilişkiler..... "onu seç " dedim.... dostluğumuz bitti....kalbim kırıldı ...kalbim gerçekten kırıldı deniz kenarına gittim orda ağladım ve eve geri döndüm.... yerimde olsanız ne yapardınız ben ne yapmalıyım şimdi ??? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:([signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hayır belçikalı çocuğun arkadaşları ,benimde arkadaşlarım ... arkamdan sanki o..puymuşmuşum gibi konuşmuşlar bu moralimi bozdu birde üstüne iki tane dostumu kaybettim... ben çok duygusal biriyim bunlar benim için çok ağır geldi paylaşmak istedim... moralim çöktü....mehmetle deborah dostumken düşmenım oldu buna üzülüyorum ben onlara hiç birşey yapmadım ....:([signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ayrıca damien adındaki belçikalı benle sevişmek için çıkmıo arkadaşlarım benim onun için çıktığımı sanmışlar kısacası hiç bir arkadaşım yok şu anda hepsi birer piçlik yaptı bana....:( birtek damien kaldı oda erk arkadaşım.... dediğim gibi sadece paylaşmak istedim...[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 önce kim kız kim erkek onu yazsan daha rahat anlıyacağız[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Hakatten cok karısık ılk yazı yanı oradan tek cıkan sonuc: bi dismissed hadisesi.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben ve deborah kızız erkek olanlarsa mehmet damien ve arkadaşları ...[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Öncelikle bi relax.Kasma kedini bi düşün... Sence sonsuza dek onlarmı senin dostun-arkadaşın olarak kalıcaklar? Birde böyle düşün.Ileride daha tanıyacağın, belkide bunlardan daha iyi arkadaş, dost olacağın insanlar cıkacak karşına.Herşeyi anlık yaşamayın.Ileriyide düşünün.Yani üzülmen anlamsız.Ayrıca sana ne derlerse desinler takma kafana takarsan daha cok üzülürsün.Dediğim gibi kimsenin dediğini takma.Ne derse desinler.Ya şimdi saçma olcak ama biraz vurdum duymazlık yap.Yani herşeye kafayı takan,en ufak bi problemi çok büyütme gibi şeyler varsa acilen bırakmanı öneririm.Yoksa çok yıpranırsın.Yanlız birşey daha var.Yabancıların kültürü ile bizim kültürümüz çok farklı.Onlara bu tür olaylar normal gelirken, bizim vatandaşımıza "namusu temizleme" gibi abuk saçma sapan triplere girmesine neden oluyor(bu yazdığım belçikalı muhabbeti için). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya valla simdi sen kizsan neden deborah ikinizden birini seciyor ben onu anlamadim sen kiz degilsen neden erkek arkadasin var valla sonuc takma kafani sen olabildigin kadar iyi bir insan ol bi sekilde yeniden bi suru arkadasin olur kiz erkek meselesini dogru anlamissam sen dogru olan seyi yapmissin gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya gerçekten elimdeki tüm türkçe bilgisini kullandım ama yinede anlamıyorsunuz fransızca mı yazayım ??? ya bakın olay şu ben şu anda tamamen bütün dostlarımı kaybetmiş bulunuyorum... özeti bu.... bunda anlamayacak birşey yok isimler kimin kız olup kimin erkek olduğunu belirliyor iyiki birşey paylaşayım dedim bütün moralim zaten çökük iyice mahvediyorsunuz insanı.... bütün türklerin özelliğimi bu!!! :S gerçekten çok moralim bozuk ve sinirliyimtek istediğim biraz anlayış ... anlayın tek olay bundan ibaret...[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: black_angel, 22 Haziran 2005 22:04 tarihinde demiş ki: bütün türklerin özelliğimi bu!!! OMG another racist![signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 2 tanemi arkadaşın yada Dost diye tabir ettiğin Şahız var? bu dahada kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya mehmetle kavgalıydık mehmettye deborahın benle dost olmasını istemiyordu i,kimizin arasında bi seçim yapmasını istedi... seçim meselesi bu ayrıca o belçikalılar benim yakın arkım falandı o yüzdenkötü oldum....[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Takma... Takma TAKMA! yeni arkadaşlar bul.Bu arada Kafasına geçir truckları mehmetin.Pek bi salakmış. [Bu mesaj Erutan tarafından 22 Haziran 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 gerçekten karışık şeyler yaşamışsın, baya bi okudum ama anlayabilmek, olayı kavramak gerçekten zor sadece tavsiye istiyorsan; uykun varsa uyu yoksa secdiğin bir yemepi yap afiyetle ye olay hakkında anlayabildiğim kadarıyla bir yorum yapmak gerekirse; eğer mehmeti isteseydin kararı başkasına bırakmazdın, ama arkadaşlarını kırmak istemiyorsun ve arkadaş kalmak istiyorsun, zmana ihtiycacın var bunun için ayrıca tek seçenek sunmuşsun, tek seçeneğe şartlanmışsın unutmak da bir çözüm ya da biraz düşünüp ne istediğine karar verip, başkalarının senin isteklerine karşı tutumlarını ölçmen. ama en temizi yaz geldi bi tatile çık :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 birde belçikalılar vardı...:( iki tane daha tüek var onlardan da haber yok anlayacağınız arkadaşlarım sayılıdır...artık dahada azaldı....[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben anladim black_angel kiz ,belcikali kaykayci cocuktan hoslanmis . belcikali kaykayci cocugun arkadaslari angel a hafif mesrep hatun muamelesi yapmis angel buna cok uzulmus bu 1. olay . 2. olayda mehmet diye bir serefsiz var . deborahla arayi yapinca eski dostu angel a belirsiz bir nedenden kapiyi gostermis ustune deborah a da birak o kizla arkadasligi demis , ya o ya ben bile demis . ama iki olayda da yardimci olunacak bir sorun goremedim . belcikali kaykayci cocukla arasi simdi iyi , deborah a da birak beni git demissin zaten .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yada sana ilgi gösterebilecek birini bulman en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya takma kafana boşver..Senin hakkında kim ne düşünürsen düşünsün.. Senin arkandan o. olarak konuşuyorlarsa demek ki senin gerçek arkadaşların değilmişler. Seni tanımamışlar bunun için de ağlamaya değmez. Böylece gerçek yüzlerini görmüş oldun. Erkek arkadasının seni savunması güzel. Ayrıca sana anlatması da iyi birşey..İste bak arkadaşlarını tanı demek istemiş. Üzülme boşver!! Ağla rahatla ama takma kafana..Kendine yeni, iyi arkadaşlar bulmaya çalış.. :) İkinci olayda da yine arkadaş kurbanı olmuşsun..Önce seninle arkadaşken senin için herşeyi yapacağını söylemiş, sonra da ya o ya da ben diyerek blöf yapmaya çalışmış..Sen onu birileriyle tanıştırarak iyilik yapmışsın, onun yaptığı şeye bak..Resmen seni kullanmış..Çok kırıcı.. Bu arkadaşlarını nasıl tanıyamamışsın anlayamadım? Ya da sana böyle şeyler yapmaya nasıl cesaret ediyorlar? Karşılarında zayıf olduğun sürece böyle acı çekersin. Sanki başka arkadaşların olmayacak gibi davranmana hiç gerek yok..Kendine güvenip ne kadar güçlü olduğunu göstersen sana bu şekilde davranmaya cesaret edemezler bence.. Türk erkekleri konusunda da sana katılmadan edemicem! Yeni kuşağın nasıl olduğu konusunda bi fikrim yok ama.. :) Üzülme..Boşver..[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya öle davranışlar(yazının tamamından bahsediyorum) hiç tahmin etmediğim insanlar tarafından geldi beni üzende bu olmuştu demin mesaj çemiş deborah zaten ben seni çok seviyorum en yakın dostumsun umarım beni anlarsın diye bende aynen şöle bi mesaj çektim fransızcadan türkçeye çevirince "sktr git deborah senle uraşamambeni sevseyden doru davranırdın seni artık s.kime takmıoum....:D iyi geldi walla içim boşaldı bu mesajdan sonra...[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sonradan pişman olacağın şeyler yapma.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben acsam kimse yardim etmez ha :) kiz olunca farkli tabi ;)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: BonePART, 22 Haziran 2005 21:41 tarihinde demiş ki: sen kız mısın? abi bitirdin beni allah için.. yardın yardırdın olm.. yerlerdeyim resmen AHAHAAHAH[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 tamam pardon.. şimdi olayın ciddiyetini anladım.. şimdi Laura'cım.. bu konuları çözme de ustayımdır. Şimdi ilk olarak Mehmet'i sittir et.. Ve asla Mehmet'i Türklerin sembolü olarak düşünme çünkü bi adamın suçunu bütün bi ulusa atamazsın.. Mehmet salak bi tipmiş, aptallık canilik yapmış falan unut onu. Şimdi Deborah iyi arkadaşım diyosun, Mehmet gibi bir salak yüzünden Deborah'ı unutmaya değmez. Mehmet bilmeden de gayet güzel arkadaş olabilirsiniz. İster chat ister buluşmak yani sırf adam gidip ya ben ya o diyince bu arkadaşlığın sonu demek değil. Deborah gitsin desin Mehmet'e sen desin aşıksa gerçekten o kadar, ki demiş anladığıma göre, sonra siz devam edin arkadaşlığınıza. 2. olarak diğer arkadaşlarım dağıldı demişsin. Şimdi bu diğer arkadaşlarını Belçikalı'lar olarak anladım, ve arkadaşların değiller artık çünkü arkandan konuştular.. şmdi şöyle bişey var, adamlar arkandan konuşmuş olabilirler ama sonuçta bunları yüzüne söylemediler yani ne kadar suçlu olurlarsa olsun, onları direk arkadaşlıktan etmek biraz yanlış gibi geliyo bana. Yani kesinlikle araya mesafe falan koy, iyi davranma sen de onlara ya da git konuş ne konuşuosunuz arkamdan falan diye. Senin ilişkin onların işi değil.. Kim ne derse desin umursama. son olarak başka arkadaşım kalmadı falan demene gerek yok :) Bak burda ne kadar yardımcı arkadaşlar var Bonepart amcamız gibi, kendisi ne kadar beni dövme girişimlerinde bulunmuş olsa da iyi adamdır. Bİzleri her zaman arkadaşın olarak düşünebilrisin.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: vesmor, 22 Haziran 2005 23:01 tarihinde demiş ki: ben acsam kimse yardim etmez ha :) kiz olunca farkli tabi ;) abartmayınız vesmor :) bi özel mesaj atsan sonuna kadar yardımcı oluruz ne güne duruyoruz burda :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Werewolf, 22 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Sonradan pişman olacağın şeyler yapma. pişman olcak ne yapmışkı allah için[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar