Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 WAN Ayarları VPI = 8 VCI = 35 Service Category = UBR Without PCR Connection Type = PPP over ATM (PPPoA) VC/MUX veya PPP over Ethernet (PPPoE) LLC Encapsulation. PPP Username = Kullanıcı Adı PPP Password = Şifre Network Address Translation Settings Enable NAT = Seçili Enable Firewall = Seçili Enable IGMP Multicast = Seçili Enable Wan Service = Seçili Local Area Network (LAN Setup) IP Address = 192.168.1.1 Subnet Mask = 255.255.255.0 DHCP Server on the LAN = Seçili olsun IP nizi otomatik alın. DHCP için ayarlar. Start IP Address = 192.168.1.2 End IP Address = 192.168.1.X (X değeri ağdaki makina sayısına göre 2 ile 255 arası değiştirilebilir.) İsterseniz ki tahminim yoktur ikinci bir IP ve Alt Ağ makesi, makina sayınız 250 yi geçiyor ise atayabilirsiniz. NAT Eğer bilgisayarınızda firewall a takılmadan erişim hakkı almanız veya vermeniz gerekiyorsa NAT ile port trigerring yapabilirsiniz. Burada UDP TCP port acarak (Örneği e mule için) firewall u devre dışı bırakabilirsiniz. DMZ Host. Buraya vereceğiniz IP adresi Firewall un etkisi altında kalmaz ve makinanız hertürlü erişime açık olur. Bilmeyerek yaparsanız davetsiz misafirler sizi rahatsız edebilir. Firewall Ayarları. Eğer firewall un default ayarları haricinde port veya IP adresi banlamak istiyorsanız bu seçenekleri kullanabilirsiniz. Bkz. Port Filter, Address Filter. DNS DNS i otomatik algılaması sizin için daha iyi olur. Ama illaki ben kendi DNS imi ben yazarım diyorsanız o başka. Diagnostics. Umarım modeminizde böyle bir tool vardır. Test your Ethernet Connection: Ethernet ile modem bağlantısını kontrol eder. Test your USB Connection: USB ile modem bağlantınızı kontrol eder. Test ADSL Synchronization: Hatınızda ADSL sinyali olup olmadığını kontrol eder. Test ATM OAM F5 segment ping: ADSL modeminizin ADSL ağı ile bağlı olup olmadığını gösterir Test ATM OAM F5 end-to-end ping: ADSL modeminizin ADSL ağı ile bağlı olup olmadığını gösterir Test PPP server session: Noktadan noktaya iletişimi destekler. Test authentication with ISP: Kullanıcı Adı ve Şifrenizi doğrular. Test the assigned IP address: Sze verilen Statik veya Dinamik IP adresini doğrular. Ping default gateway: Varsayılan Ağ Geçidinizi doğrular. Ping primary Domain Name Server: Birincil DNS nizi doğrular. Modem Işıkları Ne Anlama Gelir. Power: Güç Ledidir. Yanmıyorsa fişi takmayı unutmuşsunuzdur. Status: Durum Ledi. Yanıyorsa ADSL bağlantınız sağlanmıştır. Yanıp sönüyorsa bağlanmaya çaılışıyordur. Tamamen sönükse bağlantı yoktur. Line: Hat Ledi.Yanmıyorsa veri akışı yok demektir. Yanıp sönüyor veya sürekli yanıyorsa veri akışı vardır. PC : PC ile modem arasındaki veri akışını ve bağlantıyı gösterir. USB : PC ile modem arasındaki USB bağlantının aktif olup olmadığını gösterir.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 İstersen bölüm modlarına pm at önemli olanları sabitlesinler daha faydalı bir hale gelir..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bunu yanında kağıtla veriolar... gerçi ben kura kura ezberledim artık :P[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hocam alıntı yapıoyrsan şayet altına kaynağı yazmayı unutma hatırlatayım.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bende ezberledim bunu ayrıca sadece 192.168.0.1 değil 10.0.0.2 de var mesela benimki IP Address 10.0.0.7 Subnet Mask 255.0.0.0 Gateway 10.0.0.2[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 herkes biliyodur kağıt veriyolar yanında galiba.Bilmeyenler için yazdım aramasınlar boşuna.[signature][hline]Kill For You ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bana vermediler valla, 8le 35 'i telefonla ogrendim tt'den, diger ayarlari deneyerek buldum ehe :) edit: merak ettim modemle mi veriyolar bu kagidi tt'den actirirken mi yoksa?[signature][hline]wastiee [Bu mesaj wastiee tarafından 26 Haziran 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Modemle veriyorlar.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar