Han Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Arkada$lar gecen sene yok dersler yok öss diyerek bir aptallık edip accumu sattım.ve $u an tekrar donmek istiyorum ama bir arkda$ımdan aldıgım bilgiye gore cd siz acc alınabiliormu$.Dogrumu acaba?[hline]Han Saltuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 orjinal cd olmadan reg code ile acc açtırıp, kopya bi cd den kurduğun oyunla oynayabilirsin.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 evet mesela ben satıyorum reg code[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Angelfire, T2A'yı AoS versiyonuna çeviren Upgrade Code varsa anında talibim. Özel msgdan ulaşabilirsin bana. Sevgiler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 onu kendim kullandım sadece reg code var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar