SteppenWolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bildiğim yurt dışı sitelerin hemen hemen hepsi türkiye'ye satış yapmıyorlar, guild wars'u nereden alabilirim? yardımcı olursanız sevinirim.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 www.sendit.com Bu arada VIA ET klanındaydın değil mi? Ben Grynn, selamlar :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
667_Antisatan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 beklemeyi sevmiorsan plaync.com sadece 20m lik bir farkla 1saat sonra oynamaya basliyorsun.sendit 5-10 iş günü süre zarfinda yolluyor. aytica posta imza karsiliginda gelmior normal yilbasi karti gibi birakio posta kutusuna[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
emrahag Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 valal bak benimki gelmedi 15 gunde mail attim yenisini yollicaklarmis ama gelirmi gelmezmi bilmme sendit.com avantajli ama sorun olabiliyo
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sorun sendit den diilde daha cok bizim ptt lerden kaynaklaniyor.Paket kaybolsa bile sendit yeniden yolluyor ama.Hic riske girmeden plaync den almasi en iyisi.
angelus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben de bekleyemedim plaync'den sadece CD-Key aldım oyunuda torrent ile çektim.[signature][hline]A man born with a spirit, but without soul...
Öne çıkan mesajlar