Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İmdat desktop yok!!

Malkavian

Öne çıkan mesajlar

ya bende herşey normalken birden desktop yok oldu sadece masaüstü resmi var onun üstündeki simgeler yok başlat menüsüde yok nasıl geri getiricem onları neler oluyor?[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 18 Haziran 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
ctrl+alt+del
file-> new task
explorer(enter)..

bunuda yaptım bilgte birşeyler kastı ama düzelmedi genede birşey değişmedi[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Sosyal ağlarda paylaş

heh bu sefer sistemi geri alsamda kabul olmuyor sistemi geri alma şimdi napcam:([signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Sosyal ağlarda paylaş

hayir hayir
regedit i acip
HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPolicies
NonEnum
sekmesi altina git oradaki
{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} degerini bul onun REG_DWORD karsiligi "0" sa "1" yap dene (yada tersi) buyuk ihtimalle restart atman gerekebilir islemden tam emin olabilmek icin[signature][hline]classified
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...