Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Kız arkımı uzun zamandır görmüodum yarın buluscaz kuzenide onla birlikte gelio ya ne biliyim heycanlıyım akıl verin bana :([signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 buluş-MA gözünü sevdimin türkçesi:D kader utansın napalım, nasılsa kızı gördüğünde 1- heyecandan eser kalmayacak 2- sıçacaksın nıhahahaha bunu da anca görünce öğrenecen o yüzden biz bir şey yapamıyoruz:-) ama kuzene de karşı cinsten birini ayarla miss;)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Kuzeni kız mı ?[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kuzenini niye çağırıyor ki[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ehoeh ne aklı be, kız arkadaşın değil mi zaten? bunun aklını da isteyeni ilk kez görüyorum. taze mi ki ilişkiniz? eho[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Evny, 25 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Kız arkımı uzun zamandır görmüodum yarın buluscaz kuzenide onla birlikte gelio ya ne biliyim heycanlıyım akıl verin bana :( Olabildiğin kadar sade ol :) korkma acımıyacak[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ehehe, olur oyle, tecrubesizliktendir. insan ozluo ileride bu ilk heyecanları, tadını cıkar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Kuzeni kac yasindaymis muhim olan konu bu. Zaten kucuk bişi ise annesi yolluyordur gezdir diye . :D euhue.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Riehn, 26 Haziran 2005 13:16 tarihinde demiş ki: Zaten kucuk bişi ise annesi yolluyordur gezdir diye . :D euhue. +1[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kesin annesi seni tanıması için gönderiyodur kuzeni..."Nası çocuk , psikopat mı , normal mi bi bakıver" diye :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Daha neler canim kizina guvenmeyen anne olmaz olsun ![signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar