Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Kız arkımı uzun zamandır görmüodum yarın buluscaz kuzenide onla birlikte gelio ya ne biliyim heycanlıyım akıl verin bana :([signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 buluş-MA gözünü sevdimin türkçesi:D kader utansın napalım, nasılsa kızı gördüğünde 1- heyecandan eser kalmayacak 2- sıçacaksın nıhahahaha bunu da anca görünce öğrenecen o yüzden biz bir şey yapamıyoruz:-) ama kuzene de karşı cinsten birini ayarla miss;)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
micha Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Kuzeni kız mı ?[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
Head Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kuzenini niye çağırıyor ki[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ehoeh ne aklı be, kız arkadaşın değil mi zaten? bunun aklını da isteyeni ilk kez görüyorum. taze mi ki ilişkiniz? eho[signature][hline]ben BombaciMulayim
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Evny, 25 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Kız arkımı uzun zamandır görmüodum yarın buluscaz kuzenide onla birlikte gelio ya ne biliyim heycanlıyım akıl verin bana :( Olabildiğin kadar sade ol :) korkma acımıyacak[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ehehe, olur oyle, tecrubesizliktendir. insan ozluo ileride bu ilk heyecanları, tadını cıkar ;)
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Kuzeni kac yasindaymis muhim olan konu bu. Zaten kucuk bişi ise annesi yolluyordur gezdir diye . :D euhue.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Riehn, 26 Haziran 2005 13:16 tarihinde demiş ki: Zaten kucuk bişi ise annesi yolluyordur gezdir diye . :D euhue. +1[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kesin annesi seni tanıması için gönderiyodur kuzeni..."Nası çocuk , psikopat mı , normal mi bi bakıver" diye :P[signature][hline]chuck!
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Daha neler canim kizina guvenmeyen anne olmaz olsun ![signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Öne çıkan mesajlar