Alexey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 aralarındaki fark nedir acaba?bir de sorun var falan diyolar bu seride?kullanan arkadaşların izlenimleri neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hepsiburada.com bascuda.com gibi sitelerde hem karşılaştırma imkanı hem de yorum bulabilirsin foruma ek olarak, ek bilgi olarak şeyedeyim dedim :=)[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Yüz yüze iletişim için iki yönlü video çağrısı kabiliyeti varmış 6680de 2 gr daha ağırmış :) sizin görüşleriniz neler telefonla ilgili [Bu mesaj Alexey tarafından 22 Haziran 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Şu an için gereksiz bir olay bence 2 kameralı bir cep telefona sahip olmak. Ancak ikisinin arasındaki fiyat farkına bağlı. Az bi fark varsa çift kameralı alınabilir geleceğe yatırım amaçlı ( ne kadar mantıklı olur tartışılır ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 çok pahalı... seneye 300 e ikinci eli alınır bunların =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 fistan lol, bencede beklemek en iyisi. 6630 ilk çıktıgında 1 milyar küsür garantilisi, 800 küsür de kaçağı vardı. Şimdi 450 kaata alacam kaçağını inşallah :D[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 6680 kullanıyorum ben. 81'de önünde vga (2x zoom destekli) kamerası yok. 6680 alırsan 3G'ye hazırlık olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bende o yüzden 6680 alıcam 50 ytl fark var sadece o özelliğe değer bence 50 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kesinlikle değer. 6680 aldığım için çok mutluyum. tüm ihtiyaçlarımı karşıladı. çözünürlük ve zoom olayıda yeterince iyi ki birde siyah/beyaz,negatif vb. vede florasan,akor lamba vb. ayar seçenekleri eklenmiş. symbian işletim sistemi çok kullanışlı olmuş. uzun uzun menüye girmeden çok hoş bir kısayol sistemi ve günlük yapılacak işlere (ajanda ve yapılacaklara ekledikleriniz) hemen ulaşabiliyorsunuz. sistem hızı olarakta aşırı derecede hızlı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 eger cok acelen yoksa n serisini bekle derim ben cunku bir anda nokialarin dunyasi degiscek:D[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 n serisi bekleriz sonra başka seri çıkar onu bekleyeyim dersin bu böyle sürer gider sürekli yeni birşey çıkıcak :) n90a baktım aşmış bir alet ama fiyatıda aşmış olacak 1400ytl falan olur garantilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar