Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir bug konusu daha, sıkıldım bu bug mug olaylarından..


KaKsi

Öne çıkan mesajlar

Dün gece saat 2 de başlayan savaşa girdim, hedere hödörö derken neyse yendik karusa geçtik, gittik breth i aldık 200np aldık falan derken yattık, abicim tekrar kalktıktan sonra kimseyi göremiyorum el morad dışında, yaratık bile yok ortalıkta, sadece benden sonra "ok" e basan elemanlar gelior safe zone'a...

Neyse vel hasıl tekrar koyuldum yola, yolun yarısında tepeme nova yedim, ama nova atan adamın adı belli değil, neden? çünkü hiç bişi görünmüyo, bu bir şey değil malice bilmemne her ne bok varsa yedim ve doğal olarak yattım. Yalnız şu bir gerçekki adamlar lagdan görünmüyor.

Ama şöyle bir durum söz konusu, bilirsiniz ares1 moradon a genelde girdiğiniz zaman, tezgahları felan göremezsiniz, yani milet ordadır ama ne onlar sizi nede siz onları görürsünüz. Ben bizzat kendim yanyana duran iki makinadan bu şekilde bir deneme yaptım. Eğer siz hiç bir şeyi göremiyorsanız, sizide kimse göremiyor, trade atamıyor, buff veremiyor, heal basamıyor, tp edemiyor, Party bile yapamıyor. Peki nasıl oluyorda bu orclar sen onları göremezken seni görebilip, bağırsaklarını deşebiliyorlar? bu birinci soru


İkinci soru ise şu; yine dün gece ki savaşta clandan bir party ile zayıf bir town'ı almak üzereydik, bir kaç orc geldi. Bir tanesi benim gibi okçuydu, adam dibime gelip bana 5 li okları saydırırken bende adama aynısını yapmaya çalışıyordum, ama ne kadar tuhaf, bırakın 5'li ok atmayı, adama tek bir ok bile atamıyordum? Bu nasıl bir bug dır?

Son olarak bir tane daha anlatayım, lagsız bir savaş esnasında bir assasian beni 1256dmg vererek yatırmıştı, benim enerjim 2900 civarlarındayken, böyle bir dmg'i bana full enerji ile verip tek seferde nasıl yatırabiliyor?


Son olarak belirtmek istediğim şey ise, bu oyunda bug filan yok, hepsi admin/Gm oyunları, hepsi cheat, hepsi sahtekarlık.... bıktım artık bunlardan...

Karusluların TOWN ve Ethernal klanının neden bu kadar sağlam olduğunu da bilmeyenler için bir kez daha söyliyim. Hepsi de item manyağı durumdalar, o adamlarda ne itemler var bir bilseniz... nasıl bu hale geldiler?

Arestides denen o tarafsız GM vardı ya haniii, kendi kendine boss çıkarıp, o bossları kesip, çıkan itemleri de bu klandaki arkadaşlarına dağıtması, bunun aksini iddia eden biri olacağını sanmıyorum çünkü her ne kadar USKO forumlarında olmasa da, oyunun bir merkezi diye tabir edebileceğimiz knightonlineranking forumlarında ve ana sayfasında Arestides'in neden kovulduğu yazıyordu ve aynen böyle belirtiliyordu. Gerisini siz düşünün bir zahmet...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Server: Ares
Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.
Web Site
Kuntepervari Şerafettin Abi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaKsi, 26 Haziran 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
bu oyunda bug filan yok, hepsi admin/Gm oyunları, hepsi cheat, hepsi sahtekarlık....


haklısın[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
Clan:The_Others²
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...