Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 GRRy ve accuracy lord, unutmayın reandevunuz var... İzlemek isteyenler, saat 21:00 de A1 arena da olsunlar lütfen :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sadece Grry geldi arenaya. Dolayısıyla Accuracy_lord'u linç etme hakkına sahip olduk.. :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 he bende izlemeye gittim Murtazaya combo yaparken Gryy bana Suikast yaptı ama canı saolsun[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 eheh..murtaza abi chitin shell giyendi di deil mi..resmi filan vardı..
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 varsa koyda bakalım[signature][hline]Krwlng in my skiN
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 resim nasıl koyluyo bilmiyorum linkini vreyim http://forum.paticik.com/view.php?id=122327
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Malach, 10 Haziran 2005 22:13 tarihinde demiş ki: resim nasıl koyluyo bilmiyorum linkini vreyim http://forum.paticik.com/view.php?id=122327 Buyur böyle daha iyi[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sen shell mi göstercektin bende pvpnin ss var sandım[signature][hline]Krwlng in my skiN
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 O murtaza deil, o buri :D bi baltalama operasyonundan kurtulmuş hali[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Türklere yapılanlara, bizi rencide edenlere sessizmi kalıcaksın?
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yaw benim cidden kafa karıştı ya:D yanlış elemanı mu koyduk :D pardon
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 nedemek olur öle bazen bende uykulu olduğum zamanlar sapıtırım[signature][hline]Krwlng in my skiN
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Biraz gecikmeli de olsa ottoman_prince ve Accuracy_lord arena'ya teşrif ettiler.. Sonuş tabi ki beklendiği gibi oldu. SS almayı unuttum. Belki ottoman_prince almıştır.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sonucda tabiki ben kazandım :)[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
Grry Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Tekrar beni niye çaırmadın len murti, korktun dimi :D:D[signature][hline]Name__: Grry Clan___: w00tabulous Job____: Assassin Level___: 6x
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 PM atmıştım, kapsama alanı dışındaydın :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 La geLdik rezil oLduk döndük ya kim demiş gelmediimi şşş yanıltma milleti :D ama kızarttım bi kez o yeter :D[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 :/ gitti olm char, istediğin kadar kızart :/[signature][hline]Fuck all scammers!
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Murtaza, 26 Haziran 2005 03:09 tarihinde demiş ki: :/ gitti olm char, istediğin kadar kızart :/ nereye gitti char? hayırdır? bizim gibi credikartzedelerden misn yoksam?[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 adam hacklendi üzerinden günler topicler gecti sen daha yeni okuyon :([signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: oQo, 26 Haziran 2005 12:21 tarihinde demiş ki: adam hacklendi üzerinden günler topicler gecti sen daha yeni okuyon :( ben su an izmirdeyim yaklasık bir haftadir nete girmiorum.on sayfalarda ne topic warsa onlara baktım.oyuna da giremiorum dallama noob gm sajith fradualent use dan ban koymush. o yuzden hacklendiini gormedim topic ya da yazı olarak.simdi senden duydum uzuldum :([signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar