cenx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Badtalgazi, 26 Haziran 2005 02:32 tarihinde demiş ki: *Badland'se Çadır kurar ve Taş olan ne var ne yok keser* lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Badtalgazi, 26 Haziran 2005 02:23 tarihinde demiş ki: 2-3 günde 90g pek sanmıyom be kardeş :) ben lvl 40 olduğu için öyle söyledim. yoksa oyunda günde 100-200 gold arası para yapmak mümkün yüksek lvllarda. mining/herbalism le aşırı kolay bir iş haline geliyor sadece sabır meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ben sımdı msj attımda hadı wermedıelr dıyelım benım nerede nasıl kasacagım hakkımda hıc bır fıkrım yok thottbot dan ıste yazıyorum 38-39 humanoids die cıkanlar neredeyse orya :)) ama oylede zor oluyor :)[signature][hline]Luinwe Nightelf Rogue Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Badlands earth elementaller güzeldir. Lvl40 da mount alıcaz diye gittik 15gp kala acaip sıkıldım whelplerin olduğu yere gidip 2 saatte whelp peti bulmuştum. Serverda raredı Ah a koydum 70gp başlangıç 150gp buyout. Adamın biri geldi 40-52 arası full whelp öldürmüş bulamamış kafaya takmış sattım 90gpye =). Tabi daha işte başlarda. Şimdi leblebi gibi gidiyor ucuzdan. Çantana iyice bak bazen göremiyosun. Bankana falanda bak. Ama GM çağırma 90gp için ilerde daha lazım olabilir.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar