Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 E yanı? Şimdi mage imbalanced bi class olduğu için butun mage kullananlar kral falanmı oldu? MAgelerin herkezi dovmesiyle rogue'ların ilişkisi ne?[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Valec, 24 Haziran 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Tartışma olsun diye yazmıyorum öncelikle yanlış anlama yazdıklarımı,sadece bildiklerimi paylaşmak amacıyla yazıyorum bunları. Bir rogue u rogue yapan cooldownlardır.Sanırım bu konuda herkes hemfikir.Preparation ile her cooldownu 2 kere kullanıyorsun.Ben her cooldownu 2 şer kere kullanıp yetiremediğim zamanlar biliyorum.1 er sefer kullanarak işin çok zor. Rogue un en önemli özelliklerinden 2.si de Cold blood.%100 critical strike chance ile eviscrate 1500-2000 arası vurabilirsin.Eğer cold blood yoksa 5 pointi toplamak için ugraşırsın ve cold bloodsuz vurduğun eviscrate seni hayal kırıklığına ugratabilir. Cooldownlar ve critical strike chance,yani preparation ve cold blood bir rogue için olmazsa olmazlardandır.Öyle olmasa sanırım ismi duyulmuş bunca rogue 21/8/22 demezlerdi:) abicim sana gore cold blood ve preparation sız rogue olmaz ben seni 6 snye stuna alırsam kidney ile, AR acıp sen daha stundan cıkamadan 5cp evis vurur ustune blind atar sonra saplar seni orda bırakır giderim sab gibi öle bakarsın arkadan[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN [Bu mesaj Sin tarafından 25 Haziran 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bir dakika ya , magelere imba mı deniyor? yay.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Head, 25 Haziran 2005 02:29 tarihinde demiş ki: bir dakika ya , magelere imba mı deniyor? yay. kac kere mage kestim nesi imba class dan once kisinin o classı iyi oynaya bilmesi gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 öncelikle , sürekli kesen imba , kesilen ise güçsüz diye bir şey yok. kişinin oynayışına bağlı. sende mage kesmişsin , helal.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bütün classlar bütün classları alabildigi için insanlar -daha dogrusu pvp seven insanlar- wowu tercih ediyo ..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Head, 25 Haziran 2005 11:39 tarihinde demiş ki: öncelikle , sürekli kesen imba , kesilen ise güçsüz diye bir şey yok. kişinin oynayışına bağlı. sende mage kesmişsin , helal. mage kesmek fazla zor deyil paladin le warrior kesmek daha zor mage nin canı ve amor u fazla olmadıgından kolay kesiliyor ama buyuleri cok can yakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Malibu, 25 Haziran 2005 01:43 tarihinde demiş ki: "En iyi talent" "Bak en iyi oyuncular bu talentler ile oynuyor" gibi şeyler yok. Olay tamamen Sizin hangi talentleri hakkını vererek kullandığınıza bakıyor. Mesela ben baal ın talentlerinden yola çıkmıştım ilk rogue açtığımda hiç bilmiyorum oyunu çünkü. Ama sonra gördümki benim oynayış stillime uyuşmayan şeyler var talentlerde. Rogue sanız talent 0 lamakdan korkmayın çünkü " hadi MC var hoppa protection ypacaksın karakteri" falan denmeyecek size. Onun için sizin için en iyisi olduğunu düşündüğünüz talent i bulana kadar 0 layın talentleri korkmadan. Ama gidip 1-2 düel yapıp "yok bu talentler bana göre değil" demeyin 1 hafta 15 gün deneyin çünkü ancak alışıyorsunuz en ufak bir değişikliğe bile. Bence Malibu haklsın bende acıkcası assassination ıle subletly gittim alsıtımda cokda mutluyum bu arada kımse cold blood ıcın assassination a gitmemis ayrıca subletly dede master of deception , opportunity ile improved ambush war yanı bence combat dırek trash (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valec Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Sin, 25 Haziran 2005 02:23 tarihinde demiş ki: said: Valec, 24 Haziran 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Tartışma olsun diye yazmıyorum öncelikle yanlış anlama yazdıklarımı,sadece bildiklerimi paylaşmak amacıyla yazıyorum bunları. Bir rogue u rogue yapan cooldownlardır.Sanırım bu konuda herkes hemfikir.Preparation ile her cooldownu 2 kere kullanıyorsun.Ben her cooldownu 2 şer kere kullanıp yetiremediğim zamanlar biliyorum.1 er sefer kullanarak işin çok zor. Rogue un en önemli özelliklerinden 2.si de Cold blood.%100 critical strike chance ile eviscrate 1500-2000 arası vurabilirsin.Eğer cold blood yoksa 5 pointi toplamak için ugraşırsın ve cold bloodsuz vurduğun eviscrate seni hayal kırıklığına ugratabilir. Cooldownlar ve critical strike chance,yani preparation ve cold blood bir rogue için olmazsa olmazlardandır.Öyle olmasa sanırım ismi duyulmuş bunca rogue 21/8/22 demezlerdi:) abicim sana gore cold blood ve preparation sız rogue olmaz ben seni 6 snye stuna alırsam kidney ile, AR acıp sen daha stundan cıkamadan 5cp evis vurur ustune blind atar sonra saplar seni orda bırakır giderim sab gibi öle bakarsın arkadan Hehe ütopik yaklaşım,biraz klasik bir türk mantığı olmuş malesef.Karşınızdakilerin "armut" topladığı mantığıyla yapılan yorumlar her zaman yaramaz yorumlardır. Tekrar söylüyorum.Ben uber bir rogue um demedim bu birincisi.Şu an rogue ile bile oynamıyorum rogue un kral olduğunu ispatlamaya yada "ben kralım" a getirmeye çalışmıyorum bu iki. US serverlarında ilk günden beri oynayan efsane roguelar var ve ben hepsini araştırdım.Bir classı oynayacağım zaman herşeyiyle araştırır öyle oynarım ve bunu yaptım.21/8/22 talent sistemi tüm dünyanın kabul ettiği bir sistem.Bu demek değildir ki herkes böyle oynamalı.Ancak bu demektir ki eğer bir insan(konuyu açan arkadaşımız) öneri istiyorsa,en iyisini vermeliyiz.Kendi talentlerinizle insanları yanıltacağınıza,efsanelere saygı duymalısınız."Ben uberim" mantığıyla hiçbiryere varamayız. Dikkat ettiniz mi bilmem her forumda herkes kendi classının en iyi olduğunu savunur kendi talent sisteminin en iyi olduğunu düşünür. İşte Türk milleti olarak en büyük eksiğimiz de budur.Sinerji yaratamamamız.Halbu ki şöyle yapsak,"En iyi benim" demek yerine "Benim talentlerim böyle başka önerisi olan var mı?Acaba daha iyi birşeyler var mı?" diye sorsak birbirimize,yani herkes birbirinin açığını kapatsa inanın çok daha başarılı oluruz. Bugün Burning Legion'da Ragnaros'u bir türk guildi "kendi başına" kesemiyorsa bunun sebebi bizleriz bunu unutmayalım.O yüzden sizlerden ricam "kral" olma isteğinden çok "en iyiye gitme yolları" nı aramanız. Saygılarımla Enoch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bende bir cok talenti denedim ama 21/8/22 de karar kıldım son olarak.Bence Valec cok haklı ama ısrar etmesine gerek yok bırakalımda herkes 21/8/22 yapmasında çeşit olsun.;)[signature][hline]"Bu ülke ya Kemalistlerin olacak ya da hiç kimsenin!!" Uğur Mumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Cuce, 25 Haziran 2005 01:47 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 24 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki:mesela subtlety oynadigimda warriorla karsi karisiya geldigimde en iyi yapabildigim sey artik ne pahasina olursa olsun adami oldurmek icin iki kere vanish kullaniyordum cunku adama 2 kere evasion acmak en buyuk aptallik olur bence cunku warriorlarda overpower denilen her dodge'da %40 crit sansina arttiran bir ozellik var o yuzden cok sakat oluyor dedigim gibi bence combat guzel bazilarina gore subtlety dir bilemiyecegim ama su bir gercekki en iyi damage veren rogue combattir bunu instancelarda cok gorursunuz Warrior'a karşı vanish atabiliyosan ortadagayet ciddi bi sorun var demektirki, warriorlar butun classlara karşı nerdeyse kesin rend atarlar, rogue'lara özellikle abanırlar rend'i yetmez nerdeyse butun warrirlarda deepwounds vardır, yanı her ihtimalde uzerinde dot olucaktır. vanish atip kaybolmuyorumki vanish atmanin mantigi bir daha cheapshot koyabilmek . hem 2 saniye stun hem 2 combo point en fazla iki kere yapabiliyorum oda 4 combo point 3,5 saniye stun [ard arda kullanirsaniz cheap shot ilk seferinde %75 sonra %50 azaliyo her buyude boyle] ha sunu ekliyim ben AR actimmi beni yanlarina yaklastirmama gibi bir sans tanimam onlara yok sheep atarmis falan benimde elim armut toplamiyo sheep attigindaki buyu tarzini bildigim icin aninda en iyi seyi yaparim yakinsam kick uzaksam vanish ve sprint gibi yani zaten cogu zaman silahimda hep cripple poision vardir yani rogue un en iyi dostu cripple[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. [Bu mesaj Disappear tarafından 25 Haziran 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Valec, 25 Haziran 2005 18:51 tarihinde demiş ki: said: Sin, 25 Haziran 2005 02:23 tarihinde demiş ki: said: Valec, 24 Haziran 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Tartışma olsun diye yazmıyorum öncelikle yanlış anlama yazdıklarımı,sadece bildiklerimi paylaşmak amacıyla yazıyorum bunları. Bir rogue u rogue yapan cooldownlardır.Sanırım bu konuda herkes hemfikir.Preparation ile her cooldownu 2 kere kullanıyorsun.Ben her cooldownu 2 şer kere kullanıp yetiremediğim zamanlar biliyorum.1 er sefer kullanarak işin çok zor. Rogue un en önemli özelliklerinden 2.si de Cold blood.%100 critical strike chance ile eviscrate 1500-2000 arası vurabilirsin.Eğer cold blood yoksa 5 pointi toplamak için ugraşırsın ve cold bloodsuz vurduğun eviscrate seni hayal kırıklığına ugratabilir. Cooldownlar ve critical strike chance,yani preparation ve cold blood bir rogue için olmazsa olmazlardandır.Öyle olmasa sanırım ismi duyulmuş bunca rogue 21/8/22 demezlerdi:) abicim sana gore cold blood ve preparation sız rogue olmaz ben seni 6 snye stuna alırsam kidney ile, AR acıp sen daha stundan cıkamadan 5cp evis vurur ustune blind atar sonra saplar seni orda bırakır giderim sab gibi öle bakarsın arkadan Hehe ütopik yaklaşım,biraz klasik bir türk mantığı olmuş malesef.Karşınızdakilerin "armut" topladığı mantığıyla yapılan yorumlar her zaman yaramaz yorumlardır. Tekrar söylüyorum.Ben uber bir rogue um demedim bu birincisi.Şu an rogue ile bile oynamıyorum rogue un kral olduğunu ispatlamaya yada "ben kralım" a getirmeye çalışmıyorum bu iki. US serverlarında ilk günden beri oynayan efsane roguelar var ve ben hepsini araştırdım.Bir classı oynayacağım zaman herşeyiyle araştırır öyle oynarım ve bunu yaptım.21/8/22 talent sistemi tüm dünyanın kabul ettiği bir sistem.Bu demek değildir ki herkes böyle oynamalı.Ancak bu demektir ki eğer bir insan(konuyu açan arkadaşımız) öneri istiyorsa,en iyisini vermeliyiz.Kendi talentlerinizle insanları yanıltacağınıza,efsanelere saygı duymalısınız."Ben uberim" mantığıyla hiçbiryere varamayız. Dikkat ettiniz mi bilmem her forumda herkes kendi classının en iyi olduğunu savunur kendi talent sisteminin en iyi olduğunu düşünür. İşte Türk milleti olarak en büyük eksiğimiz de budur.Sinerji yaratamamamız.Halbu ki şöyle yapsak,"En iyi benim" demek yerine "Benim talentlerim böyle başka önerisi olan var mı?Acaba daha iyi birşeyler var mı?" diye sorsak birbirimize,yani herkes birbirinin açığını kapatsa inanın çok daha başarılı oluruz. Bugün Burning Legion'da Ragnaros'u bir türk guildi "kendi başına" kesemiyorsa bunun sebebi bizleriz bunu unutmayalım.O yüzden sizlerden ricam "kral" olma isteğinden çok "en iyiye gitme yolları" nı aramanız. Saygılarımla Enoch... güzel cocugum sen kralsın bir tanesin number vansın ghost1989 la bi akrabalıgın felan var mı?[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valec Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Yazdıklarımın hiçbirini anlayamamışsın.Alıntı yaptığın yazımı tekrar oku,hatta son paragrafını dikkatlice oku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar