PZ958 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o zaman sen yunanistan'ı tutarsın artık grupta[signature][hline]Sevdim ama kimi En güzel birisini Nasıl anlatsam sana İlk harflere baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 böle insanlarda var tabi neyse takmamak gerekio onlara rağmen başarılı olucağına eminim kim gelirse gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Yani milli takim in basina Fatih Terim geliyor MILLI TAKIMdiyoruz adam eziktor diyor nickiniden fb li oldugunu anliyorum siz fenerbahce cumhuriyeti yeni bir milli takim olusturun katilin dunya kupasina gercekten sinir oluyorum ya. Insallah basarili olur sonucta a gelsin b gelsin milli takim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 homoid, sen simdi o adami kaale alip sacma sacma tartismalar baslatiyorsun. hepinize tek tek anlatmak zorunda miyim ben ya bu cumhiriyet olayini. bunla ilgili bir topic var git oraya orada tartistik. yeter artik yani slogan da kiskanilmaz. ayrica a olsun b olsun demek ne kadar kolay su an di mi? ama fenerbahceli olmasin, di mi? birakin bu "elite kesim" ayaklarini.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: GFB, 24 Haziran 2005 22:00 tarihinde demiş ki: eziktor geldi takımın başına yandık. kınıyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bırak onlar fenerbahce cumhurıyetını kursun,avrupa kupalarında sıfır ceker en azından turkıyenın puanı duşmez.[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 İyide siz niye bir densizin sarfettiği sözleri bütün Fenerbahçelilere malediyorsunuzki? Aha bende bir fenerbahçeliyim ve Fatih Terim konusundaki temennim yukarıda duruyor. Siz ne bulsakta Fenerlilere saldırsak diye fırsat kolluyorsunuz.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 lol çünkü kendileri onların başka takımlı versiyonu vodan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Fatih Terimle anlaşma sağlandı. Yeni teknik direktörümüz Fatih Terim. Hayırlı olsun[signature][hline]Impossible is nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 keşke ersun yanal kalsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hadi hayırlısı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar