huntercik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: FreEmoon, 24 Haziran 2005 16:54 tarihinde demiş ki: said: huntercik, 24 Haziran 2005 16:20 tarihinde demiş ki: aylık en düşük 40gb dosya transferim mevcut, oda minumum : ) ohaaaa insaf be güzel kardeşim zaten 7 gün 24 saat download yapsan ( ki sürekli tam kapasite kullandığın durumda ) 60gb olabiliyor eğer sen 40 gb kullanıyosan harbiden verdiğin parayı son kuruşuna kadar kullanmış oluyorsun demekki, benim 2gb geçen ayım olmadı daha :D Gece gündüz açık makina sürekli dl :) Arada oyun falan takılıyoruz işte oda olmasa full dl :q[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Film ve oyun indirmeyin, ztn dışarda 2 milyona her sinema filmi ve oyun bulunuyo.Film ve oyun indirmeyin sorun yok derim.Ben kotalı kullanıyorum 8 9 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Elimde imkan varken neden dışardan alıcam ben film ve oyun ? O şekilde yapmaya kalkarsam ooOoOOoo...[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: vesmor, 24 Haziran 2005 15:27 tarihinde demiş ki: kablonet en guzeli :) bende kabloyumda pahalı be usta bide adamlara 3 gün önce gitik yarın 4 de acılır dediler 2 gün geçti hala açılmadı beklıyorus bugunde acılmazsa telefon edip sovecem galiba :) ---- GryphoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya sınılı alınmaz download etmiyorum oyle gblar dolusu artık yaptım yapacagım kadar vaktinde gel gör ki WOW oynuyorum sadece oda akşam 8 9 gibi baslayıp max 5 te bayılıorum .. Her ay 50 küsür 60 küsür ödüyorum pzt günü sınırsız alıcam bakalım olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar