deathblow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Şiir yazmaya başlayalı 2 ay oluyor=)) Genelde uyumadığım günler karalıyorum bişeyler sizlerle paylaşmak istedim.. Ateşböceği sessizlik hakim bütün karanlığa karanlık yalnız diye mi sessiz bilmiyorum ama bir küçük mum ile gelsen bir ateşböceği edasıyla geceme aydınlatsan karanlığımı we yalnızlığımı belki o zaman gösterebilirim içimdeki bu sevgiyi bir ateşböceği edasıyla gelsen keşke aydınlansa bütün şehir kalksa ayağa şimdi uykuda olan tüm sevdalar gelmezsen işte o zaman anlarlar ne kadar yalnız olduğumu hep seni bekleyen içimdeki ateşböcekleri sana gösteremediğim sevgimi içimde büyütenler her biten günden bir yeni güne bir ateşböceği edasıyla gelsen şimdi yalnızlığımı paylaşsan benimle hiç konuşmasan dursam yanımda izlesem soluksuzca dudaklarını ellerini saçlarını alçalıp yükselen göğsünü gözlerini ah gözlerini izlesem hep o ışıkla parlayan bir ateşböceği gibi parlayan gözlerini bir ateşböceği edasıyla gelsen sen ve ben yalnız gecemde gözlerin ah o parıl parıl parlayan aydınlatsa gecemi bir ateşböceği gibi kokun dağıtsa sessizliği ellerin dokunsa bana yalnızlığımı kırsan sen ve ben soğuk gecemde sevişsek aydınlığa dek ah bir ateşböceği edasıyla gelsen geceme[signature][hline]
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Buda baştan savma bir akrostiş =)) En çok seni Sevdim ben Ki senin beni hiç sevmediğin gözönüne alınırsa İnat ettiğimden değildi bunun nedeni Güya tek aşkım olacaktın Üzülme pabucunun dama falan atıldığıda yok Niye bilmiyorum ama hala bıraktığın yerdeyim Loş sessiz we yalnızım çalışma masamda Elimde kağıdım ve kalemim ile Rimellerin akarken daha mı Güzel gözüküyor yüzün Üzme kendini bak ben hala yazıyorum Zaten başka birşeyde yapamam biliyorsun En güzeli ve kolayı yazmak benim gibi baştan savma Lanet olası sözlerim miydi beni sana uzaklaştıran Demese miydim seni seviyorum İnat ettiğimden değildi bunun nedeni eski günler güzeldi...[signature][hline]
micha Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 guzel ama soyle diyim.Nakaratlar uyumlu degil baştan salma olmuş.sonracıma -v- harfi yerine -w- kullanma .birde turkcemize dikkat edelim dime canem ama hoş olmush[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
Öne çıkan mesajlar