Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staj ıcın onerılerınız

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar hayatımın en buyuk hatalarından bırını yaptım ve meslek lısesıne kaydımı yaptırdım.Ve sımdı lıse son a geçtım kı bılen arkadaslar bılırler lıse son da staj yapmamız gerekıyor.Ama ben malasef hala staj yerı bulamadm=(.Arkadaslarımın bazıları buldu ama onların gırdıgı yerlerde baska stajer ıstemıolarmıs.İStanbulda anadolu yakasında oturuyorum.Bolumum Bılgısayar/Donanım nerelerde staj yapabılırım.Sizce nerelere basvuru yapıım.Nasıl bı yerlere gırebılırım yada yardımcı olabılcek patı ler varsa cok ıyı olur.Staj ı okul baslıınca yapcam 8 ay boyunca fılan.Sımdıden tesekkurler yardımlarınızı beklıyorum...Bu arada anadolu yakası tercıhımdır ama avrupa yakasıda olabılır staj ıcın[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.

[Bu mesaj Shagrath tarafından 24 Haziran 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cok tesekkurler bıde adres ve telefonu yazsanız yada sadece telefon veya sadece adres yazsanız ıı olur bıde web sayfasını bulunamıyor =([signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
Sosyal ağlarda paylaş

web sayfası bulunması lazım... ben giriyorum bağlantında sorun olabilir belki...

Kadıköy Merkez

Bahariye Cad. Süleymanpaşa Sok. No: 54/22 Kadıköy / İstanbul

Tel: (0216) 348 6469 - 348 6627 - 348 6747 - 348 7271 - 348 8403 - 348 8405 - 348 8584 - 348 8485 - 348 6323 - 348 8994

Fax: 0216 330 67 91[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

cok saol yaa dıer arkadaslardan da alternatıf sunumları beklıyoruım =)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?

[Bu mesaj Shagrath tarafından 24 Haziran 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

meslek lisesine giricektim bende ama sonra türkiyede herkezin lise okuyup gereksiz bilgi doldurulup ot olarak dikilmesi gerektiğini öğrendim yani çalışmamamız, para kazanmamamız, zorluk içinde yaşamamız, ülkede işe yarıyacak hiçbirşey yapmamamız ama aynı zamanda bilgi ile dolu olmamız geleceğin bilgi küpleri olmamız ve ihtiyac duyulunca 2 kuruş paraya diğer ülkelerde çeşitli işlerde çalıştırılabilmemiz lazımmış.

böyle birşey amaçlıyorlar sanırım herkezi lisede okutarak[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

ya okul bazı ogrencılere buluyor ama onlarında not ları okul ortalamasına gore ıyı olması gerekıyor.ben ılk geldıımde hocalarla aram bıraz acıldı ondan bana ve bazı kısılere bulmuyolarkı okulda zaten 3-5 kısıye buluyolar =( turk telekom u ayarlamaya calıscam salı gunu gıtcem daha fazla bılgı verebılcek onerebılcek yerler varmı[signature][hline]--Borgır--

[Bu mesaj Shagrath tarafından 25 Haziran 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DaraKoma, 25 Haziran 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
bi türk telekoma başwurmanı tawsiye ederim.Acıbademde
baya iii bilgi işleme girersin weya ordan insan kaynaklarıyla konuşursun ordan uygun bi müdürlük seçersin bende geçen sene orda yapdın.

ya oraya gırmek ıcın torpıle fln ıhtıyacımz yok demı yanı cv mızı bıraksalar bızı alırlarmı?arkadasım ve ben gıtces yada bızı alma yuzdelerı ne olur??[signature][hline]--Borgır--
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...