Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskiden battle yapiyorduk o ne oldu, acin bir tane bari.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olmuyor battle lar, genelde abuk sabuk şekillerde sonlanıyorlar. açıkçası. sanırım açılmama sebebi de bu.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mesaj tarihi:

Olayın mantığını bilmiyorum ölesine yaptım aldırmayın siz dominkinden devam edin :)

[signature][hline]Elleme orama burama ya!

[Bu mesaj Lixad tarafından 25 Haziran 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Daesu, 25 Haziran 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
yanlız benimki hiç sayılmadı lol
fikir babası gibi duruyo yukarda raskalnikov um :P
ama foto ile daha janjanlı bu işler

gelcek oraya tekrar dur iki rekat :)
bide resim kuculsun gerekirse hatta kalitesi bozulsun, bi anlam aktardsin ama...spirit should go on maaan :p

[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*

[Bu mesaj mono tarafından 25 Haziran 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
dominic, 25 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
tirnak buyuklugunde oldugu ve nerdeyse onceki resim ile en ufak alakasi olmadigi icin olabilir mi? bence olur.

Daha nasıl alakası olsun kusura bakma da.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Anlatamadim sanırım. Ben süper birşey yaptığımı iddia etmedim. Alakasız yerlerden gelip atlamayın. dominic'in gelip "bundan devam etmeyin" demesi, komik yani de, neyse go on pwner d00d[signature][hline]
Mesaj tarihi:
alakasiz yerlerden gelip sen atlamissin genc, o yuzden o fotografi pas gectik. `bundan sonra standart 800x600 olsun` demistim, ki senin koydugun sey bunun 40%'ina bile yakin degil.

eger cok katilmak istiyorsan sirada ki calisma ile tekrar sansini dene.
Mesaj tarihi:
yaptigin iste, onceki calismadan da icerik bulunmasi gerekiyor, ki bu da sadece bir parca text'i koymakla olmuyor malesef.

[Bu mesaj dominic tarafından 25 Haziran 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...