dominic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 aynen topic'de ki gibi. canim sikiliyor evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 olmuyor battle lar, genelde abuk sabuk şekillerde sonlanıyorlar. açıkçası. sanırım açılmama sebebi de bu.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yeah C'mon.. acsinbiri[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 [signature][hline]DeviantArt gallery[Bu mesaj Daesu tarafından 25 Haziran 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 [Bu mesaj mono tarafından 25 Haziran 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 :-)[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bundan sonra standart 800x600 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hatta, yine ben kendi kendime oynamaya basladim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Olayın mantığını bilmiyorum ölesine yaptım aldırmayın siz dominkinden devam edin :)[signature][hline]Elleme orama burama ya![Bu mesaj Lixad tarafından 25 Haziran 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 heh bu sayilmasin, azmodai'den veya lixad'dan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yanlız benimki hiç sayılmadı lol fikir babası gibi duruyo yukarda raskalnikov um :P ama foto ile daha janjanlı bu işler[signature][hline]DeviantArt gallery [Bu mesaj Daesu tarafından 25 Haziran 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 - ya kuralları yazın adam akıllıda anlayak şu işin aslını :P -[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 evet kasten getty :D[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: dominic, 25 Haziran 2005 21:43 tarihinde demiş ki: heh bu sayilmasin, azmodai'den veya lixad'dan devam edelim. O niye?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 tirnak buyuklugunde oldugu ve nerdeyse onceki resim ile en ufak alakasi olmadigi icin olabilir mi? bence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Azmodai, 25 Haziran 2005 21:58 tarihinde demiş ki: bide cizim benim gibi nooblar icin zor cidden :/ [signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 beyler dikkat gittikçe kücülüyor resim. farklı bi yorum gerekiyor artık :P[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Daesu, 25 Haziran 2005 21:51 tarihinde demiş ki: yanlız benimki hiç sayılmadı lol fikir babası gibi duruyo yukarda raskalnikov um :P ama foto ile daha janjanlı bu işler gelcek oraya tekrar dur iki rekat :) bide resim kuculsun gerekirse hatta kalitesi bozulsun, bi anlam aktardsin ama...spirit should go on maaan :p [signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* [Bu mesaj mono tarafından 25 Haziran 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: dominic, 25 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: tirnak buyuklugunde oldugu ve nerdeyse onceki resim ile en ufak alakasi olmadigi icin olabilir mi? bence olur. Daha nasıl alakası olsun kusura bakma da.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 lol elvyn be.. tamam harika is yapmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Anlatamadim sanırım. Ben süper birşey yaptığımı iddia etmedim. Alakasız yerlerden gelip atlamayın. dominic'in gelip "bundan devam etmeyin" demesi, komik yani de, neyse go on pwner d00d[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 alakasiz yerlerden gelip sen atlamissin genc, o yuzden o fotografi pas gectik. `bundan sonra standart 800x600 olsun` demistim, ki senin koydugun sey bunun 40%'ina bile yakin degil. eger cok katilmak istiyorsan sirada ki calisma ile tekrar sansini dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Kusura bakma görmedim 800*600 olması gerektiğini.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yaptigin iste, onceki calismadan da icerik bulunmasi gerekiyor, ki bu da sadece bir parca text'i koymakla olmuyor malesef. [Bu mesaj dominic tarafından 25 Haziran 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar