Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazır sıcak yuvaya kedi aranıyor =P

Nefr

Öne çıkan mesajlar

Merhaba sevgili patiler.

Topicten de anlaşılacağı üzere bir kedi aramaktayım. Bölüm müdavimlerinin çoğunun tahmin edebileceği gibi kendi evime aramıyorum; aksi takdirde ev gereğinden fazla sıcak bir yuvaya dönüşebilir oğlum kediciği görünce. =P

Kız arkadaşım uzun zamandır bir kedi istiyordu, son zamanlarda da özellikle benim aşırı yoğunluğum nedeniyle uygun bir dönemde olduğumuza karar verdik. Bolca ilgi ve sevgi göreceğinden eminim ufaklığın, ayrıca ben de sıklıkla kontrol edeceğim zaten, yani gönül rahatlığıyla bizim evde kalmalarını önerebilirsiniz ufak arkadaşlara.

Tercihen siyah ve oyuncu bir velet arıyorum, ama sevimli bir tekire de hayır demem. Mümkün olduğu kadar ufak yaşta olması tercihimiz tabii ki, ama ev arayan olgun bir oğlana ya da hanım kıza da kucak açarız.

Varsa bildiğiniz yuva ve aile arayan sevimli yavrucak, Antalya'da olması koşuluyla beni haberdar edin, görüşelim kendisiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim Kızımız Mielikki 2 hafta içerisinde doğuruyor.
Kendisi çok güzel bir siyam, kocası da siyam.
Tahminen 4 yavru olucak.
Bir kaç talipli var ancak bilirsiniz ki doğunca cayanlar da olur.
Siyam düşünürseniz bizde sizleri yeni bir aile olarak beğenirsek belki olur?
Hihihi?!?
Neyse kısacası düşünürmüsün bilmiyorum Nefr ancak istersenizde en az 2 ay sonra olur cunki sütten kesilmeden hayatta anelerinden ayırmam.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2

[b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

bizim parisinde azmayacağı tuttu söz vermiştim ona 5.de diye ama kendisi bilir kendisi simsiyah bir sokak kedisidir süperdir bi tanedir.damat bey iran olcak hala bekliyor zavallı o zamana kadar bulmazsan haberdar ederim[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

aha süfer, hazırladım ben çikolatayı zaten =P

gözünüz aydın. toparlanınca haber verin gelelim ziyarete ailecek ;]

en kısa zamanda fotoğraflarını buraya koymayan da dombili olsun wen bey

[Bu mesaj Nefr tarafından 25 Haziran 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...