Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Magnum Roko falan dondurma degil bunlar. Eski dondurmalar gibisimi kaldı ya böyle yoldan seyyar geçerdi dondurmaaaaa diye ahhh ahhh[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 az önce yedim hiç beğenmedim gerçi aldığım da diş geçmiyodu ısıramadım ilk başta nası dondurmuşlarsa[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ülkeirn dondurmasına karşı nedense bir antipatim var... algidanın yerini tutamadı benim için :) bir de o sperme benzeyen yaratıktan hiç hoşlanamadım ben :P [Bu mesaj NightCrawler tarafından 26 Haziran 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar