Gryphon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 İsmini tam olarak bilmesemde bu tarz bişiy dance e_jaydi galiba herneyse bu müzik yapma programını bulmam lazım yardım edebilirseniz cok sevinirim download com veya inndir com da bulamadım lütfem yardım..
turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 en iyi muzik yapma programı Reason muthiş birşey.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee,
octopus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 www.ejay.com olması lazım[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sonra sonicde güzel programdır kullanışlı bayaaa..[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee,
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya ben bi program arıyorum Guitar pro gibi olcka ama gerçek ses cıkcak mesela tab olarak okutcam 6 6 4 bas dicem harbi elektro sesi cıkcak falan varmı? Yada Gerçek Elektro gitar sesi olsada yeter.Artık gitar pro ile yapmak istemiyorum.Hiç gerçekci değil.[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=125485&page=2 seni şöyle alalım hem ordan benım yaptıgım parcayı dinlemiş olur pati halkı. benım oparcaya link verdım ordan bakın.
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 guitar proda zaten ses çıkıyo?anlamadım dediğini..bi de powertab var arat googledan[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ya ondaki elektro gitar Dist ile Over driven çok saçma gerçeğe yakın sesler istiyorum.Varmı öyle bildiğin program?[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
Öne çıkan mesajlar