Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 6. evrende 18.06.2005 tarihindeki istatislikleri 8214 puanda ( toplam 11136 oyuncu içinde 33. siradasin ) Filolarda 404 parça gemiyle 3. sırada 8 adet sömürgesi bulunan hesabım satılıktır. Tekliflerinizi bekliyorum.[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 5 milyon veririm[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 1 aylık emek için 5 milyon az deilmi sizcede? Hergün puan durumu ve filoları güncelliycem bu hızda gidersem bi haftaya ilk 10 a girebilirim :D Kimse hile yaparak yükseldiğimi sanmasın isteyenler multi şüphesi ile beni şikayet edebilirler. (Verilen para çok hayırlı bir işte guildwars ın alınmasında kullanılacaktır :D )[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bi dürüm bi kola?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 birkaç ay içinde havası sönecek bir browser oyun accountunu satmak? ilginç...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yuh abi...ultima accountu satanları gördüm de.bu ilginç...[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bence bir kaç ay içinde havası daha da artıcak.. İlgilenen çıkacağını sanıyorum..[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ilgilenen cıkar ve satarsın umarım. aklındaki fiyat nedir?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Açıkçası aklımda net bi rakam yok.[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Nwalka, 18 Haziran 2005 09:57 tarihinde demiş ki: 6. evrende 18.06.2005 tarihindeki istatislikleri 8214 puanda ( toplam 11136 oyuncu içinde 33. siradasin ) Filolarda 404 parça gemiyle 3. sırada 8 adet sömürgesi bulunan hesabım satılıktır. Tekliflerinizi bekliyorum. ya bişey sorcam da bu 404 parça filonun 100 ü solar uydu falan değildir dimi :-) onu bi detaylı yaz ki talipler iyice öğrensin nedir ne değildir..200 komutan varsa (6.evrende 200 komutaya çıkılmış mıdır daha bilmiyorum :) ) talep artar mesela.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Şuan 429 parçalık filo var her geçen saat filom ve puanım artıyor..Ivır zıvır filodan sayılan şeylerin sayısını söyliyim 1 solar uydu 5 casus sonda 3 geri dönüşümcüm var.Gerisi savaş gemilerim.(Filomu özel mesajla acc yi almak isteyenlere söylerim. Bu oyunda gizlilik önemli unutmayalım. ) 6. evrende komuta yapabilen çok az kişi var şuan.[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 11,000 puan desek 8 tane de koloni bunlar ortalama 2000 er puan olsun 2000 de arastirma olsun. 7000 puana sigmis 400 gemi direk copdur. kusura bakma uzakdan bakinca boyle gorunuyor.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Şimdiye kadar kimse saldırmaya cesaret gösteremedi.. Zaten 1 kez sonda atan biri daha atmıyor. Çünkü bana gelen sondaların %90 ı patlıyor.. Araştırmaların öneminide unutmayalım.. Burda bütün bilgileride vermek istemiyoum. İlgilenenlere özelden söyleyebilirim.[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Aman hocam bi refresh et sayfayı yemiş olmasınlar gemileri :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 :D[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Son durum raporu 10610 ( toplam 11293 oyuncu içinde 24. siradasin ) Filolarda 535 gemi ile 3. sıradayım Teklifleri beklemeye devam ediyorum :) 1. sıraya yerleşene kadar beklemiyceksiniz inşallah :-)[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Account satımı her şekilde yasak ogame de.Kurallardan hiç haberiniz yok heralde.Talip çıkacağını sanmıyorum 100k puandada olsa ben almazdım açıkcası.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yasak olduğunu bende biliyorum.. Çoğu online oyunda acc satımı ve item satımı yasak olmasına rağmen yapılıyor bu iş.[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren Bu satıştan elde edilecek gelir hayırlı bir iş için kullanılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ne güsel oynuyon işte devam et ne satıyon. cok mu ihtiyacın var paraya?[signature][hline]Dım tıs çak tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kimin paraya ihtiyacı yokki.. Son durum raporu: 11654 ( toplam 11882 oyuncu içinde 21. siradasin ) Filolarda 562 parça gemi ile 3. yüm Beklemeye devam ediyorum..(Daha çok beklerim :( )[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren Bu satıştan elde edilecek gelir hayırlı bir iş için kullanılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Zaten alan için pek zevkli olmaz ki bu account. Uğraşmaya bile gerek yok kendi yaşar gider koloniler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 1. olup evrene hükmetmek amacıyla oynamak lazım :)[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Zombi Satılık ogame acc 6. evren Bu satıştan elde edilecek gelir hayırlı bir iş için kullanılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 deathstar yaptin mi?[signature][hline]Burning Legion Ivorysmith - Warrior / Elentari - Priest "Never hate your enemies. It affects your judgment." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Daha 1. evrende death star yapan olmadı..[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Zombi Vampir olmak için tıkla Satılık ogame acc 6. evren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Nwalka, 21 Haziran 2005 19:23 tarihinde demiş ki: Kimin paraya ihtiyacı yokki.. Son durum raporu: 11654 ( toplam 11882 oyuncu içinde 21. siradasin ) Filolarda 562 parça gemi ile 3. yüm Beklemeye devam ediyorum..(Daha çok beklerim :( ) yani bu accounttan alabileceğin az buçuk para kasmana değer mi diyorum..[signature][hline]Mike Portnoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar