Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık ogame acc (6.evren)

Nwalka

Öne çıkan mesajlar

1 aylık emek için 5 milyon az deilmi sizcede?
Hergün puan durumu ve filoları güncelliycem bu hızda gidersem bi haftaya ilk 10 a girebilirim :D
Kimse hile yaparak yükseldiğimi sanmasın isteyenler multi şüphesi ile beni şikayet edebilirler.
(Verilen para çok hayırlı bir işte guildwars ın alınmasında kullanılacaktır :D )[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie?
Satılık ogame acc 6. evren
Sosyal ağlarda paylaş

yuh abi...ultima accountu satanları gördüm de.bu ilginç...[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nwalka, 18 Haziran 2005 09:57 tarihinde demiş ki:
6. evrende 18.06.2005 tarihindeki istatislikleri
8214 puanda ( toplam 11136 oyuncu içinde 33. siradasin )
Filolarda 404 parça gemiyle 3. sırada
8 adet sömürgesi bulunan hesabım satılıktır.
Tekliflerinizi bekliyorum.

ya bişey sorcam da bu 404 parça filonun 100 ü solar uydu falan değildir dimi :-) onu bi detaylı yaz ki talipler iyice öğrensin nedir ne değildir..200 komutan varsa (6.evrende 200 komutaya çıkılmış mıdır daha bilmiyorum :) ) talep artar mesela.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan 429 parçalık filo var her geçen saat filom ve puanım artıyor..Ivır zıvır filodan sayılan şeylerin sayısını söyliyim 1 solar uydu 5 casus sonda 3 geri dönüşümcüm var.Gerisi savaş gemilerim.(Filomu özel mesajla acc yi almak isteyenlere söylerim. Bu oyunda gizlilik önemli unutmayalım. )
6. evrende komuta yapabilen çok az kişi var şuan.[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiye kadar kimse saldırmaya cesaret gösteremedi.. Zaten 1 kez sonda atan biri daha atmıyor. Çünkü bana gelen sondaların %90 ı patlıyor.. Araştırmaların öneminide unutmayalım.. Burda bütün bilgileride vermek istemiyoum. İlgilenenlere özelden söyleyebilirim.[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie?
Sosyal ağlarda paylaş

Account satımı her şekilde yasak ogame de.Kurallardan hiç haberiniz yok heralde.Talip çıkacağını sanmıyorum 100k puandada olsa ben almazdım açıkcası.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

Kimin paraya ihtiyacı yokki..
Son durum raporu:
11654 ( toplam 11882 oyuncu içinde 21. siradasin )
Filolarda 562 parça gemi ile 3. yüm
Beklemeye devam ediyorum..(Daha çok beklerim :( )[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie?
Satılık ogame acc 6. evren Bu satıştan elde edilecek gelir hayırlı bir iş için kullanılacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nwalka, 21 Haziran 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
Kimin paraya ihtiyacı yokki..
Son durum raporu:
11654 ( toplam 11882 oyuncu içinde 21. siradasin )
Filolarda 562 parça gemi ile 3. yüm
Beklemeye devam ediyorum..(Daha çok beklerim :( )

yani bu accounttan alabileceğin az buçuk para kasmana değer mi diyorum..[signature][hline]Mike Portnoy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...