Predator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Yeni preamp aldığım için amfiye ve pedala ihtiyacım kalmadı. Amfi : 30 Watt Aria Pro Ag-30AT . Yeni model Arialardan değil eski ve çok iyi durumda. Distortionı oldukça güzel yeni başlayan arkadaşlara oldukça yeterli bi amfi. (bende 1 sene önce aldım yeni başlarken hiç sıkıntı yaşamadım) 2 girişi var soldaki Lo Gain sağdaki Hi Gain şeklinde. Üzerinde akort aleti(tuner) mevcut sorunsuz çalışan. Yine üzerinde Middle-Presence - Treble- Bass - Cut ve Frequency ayarları mevcut. Frekans ve Cut ile oynuyarak çok çeşitli tonlar elde edilebiliyor. 2 kanallı clean ve distortion kanalı olmak üzere. Fiyat : 150$Pedal : Ibanez SM7 Distortion pedalı. Şu ana kadar kullandığım her tona kayan ve en sert tonu veren pedal. Üzerinde Hi End - Lo End - Level ve Gain ayarları mevcut. Smooth ve Sharp olmak üzere distortion modu var 2 adet. Smoothda gayet tatlı tonlar alabilirken sharp ile oldukça sert tonlara geçiş mevcut. Adaptörü , kutusu , klavuzu herşeyi duruyo.(kutusu kayıp olabilir bi ihtimal zaten karton bi kutu) Pedal tertemiz hiçbişeyi yok çiziksiz. Zaten çok sağlam kasası falan. Üzerinde Noise Gate mevcut 2 kademeli. Lo End ile bassları Hi End ile tizzleri ayarlanabiliyo. Şu ana kadar Pod V2.0 , Rocktron Gainiac kullandım. Bunun kadar sert ton vermedi ikiside . Tabi sert ton veriyo diye bişey yok klasik dist tonlarınıda veriyor sert isterseniz en iyisi var kısaca :) 9 voltluk bi piillede çalıştırabiliyosunuz.Fiyatı : 50$ Linkten özelliklere vb. bakabilirsiniz. http://www.ibanez.com/accessories/spec.asp?m=26 Eskişehirdeyim her şehre kargolayabilirim size ait olmak üzere ücret. Icq : 84531136 Msn: [email protected] Ya da özel mesaj atın konuşalım saygılar[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar