Mix Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Gördügümde kopmam bir olduu :) cok komik bi reklam yada bana öyle geldi herneyse. reklam şöle bişey: vıcıcıvıcıcicicicivucucucucücücü diye konusan bi velet var. annesi dellenip agzına topitop sokuyo ve cocuk susuyor :) başarılı[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Sweet boy come in, im the dark side of you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 onun futbolcuya gönderme yapanı esas komik olanı bence. hele şu rocco rezaletinden sonra gidip kutu kutu topitop alasım geldi inadına haha[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 onuda nerden aldıklarını ben biliyorum ama söyleyemem heheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 neyi roccoyu mu ? onu bilmeyen bir tane insan kaldığına inanmıyorum ben şahsen ahhaaha.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar