metalgear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 slmlar. aranızda sanırım battle net üzeriniden oynayan dunya kadar arkadaş olmuştur. Benim battlenette server açmakta problemim var. açtığım serverlara diğer elemanlar giremiyor. faq' da bilmem kaç nolu portu açman gerekiyor deniyor fakat ben p portu nasıl açacagımı bilmiyorum. yardımcı olurmusunuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 router (ethernet) modem kullanıyorsun muhtemelen. modemin ipsini int. explorer adres çubuğuna yaz (muhtemelen 192.168.2.1 ya da 10.0.0.2'dir) gelen sayfada kullanıcı adını ve şifreni yaz (tahminen admin:epicrouter ya da admin: 'dur) açılan pencereden virtual server ya da port forwarding'i bul. ID.Public Port Start - Public Port End - Private Port - Port Type - Host IP Address 1.........4672..................4672..............4672............UDP.......... 4672'den 4672'ye kadar olan portlara gelen istekleri 4672 nolu porta yönlendir, sadece udp iletişim türleri gitsin ve adresindeki bilgisayara yönlendirilsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 25 Haziran 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu konuda ve wc3 ile ilgili diğer bütün konularda bizim siteden yardım alabilirsin www.gameturca.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar