metalgear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 frozen throne battle net serverında server açabilmem için 6112 nolu poru açmam gerektiği söylendi fakat bir türlü beceremedim. asıl açabilirim o portu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Modeminin markası nedir ? Diyelim ki e-con. Şu işlem sırasını izliyorsun. Öncelikle paticikte port açmak ile ilgili döküman olması gerekiyor. Arama linkinden buna ulaşmaya çalışıyorsun senin modeminin açıklaması varsa sorun yok. Eğer paticikte bulamazsan bi tık e-con port açmak [modem markanı e-con olarak varsayıyorum] Ben bu şekilde ulaşmıştım kendi modemim hakkında port açma bilgisine ve hallettim. Kolay gelsin bilgiye ulaşmak için biraz çaba sarfetmeli değil mi.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Portcu Amca[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=107144 orda yazıyor[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar