Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 [email protected] die bir mailim var dielim bunu [email protected] yapıcam mesela nasıl oluyor?yardımlarınızı bekliyorum.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 istediğin şekilde alabilirsin, başkası almadıysa yalnız e-posta adresi doğrulanamadı uyarısı çıkar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 dogrulanabiliyo o e-postalar da. benim var mesela isnet'ten. eger dogrulama yapamassan (ki nasıl yapıldıgı hakkında hiçbir bilgim yok) nickinin yanında [e-posta adresi dogrulanamadı] şeklinde bir yazı gorunur.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar