kayip_cocuk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Öncelikle herkese iyi akşamlar .. Ben bilgisayar almak istiyorum ama karar veremedim... işlemci p4 mü olsun yoksa amd mi .. Sizce hangisi iyi ? ben p4 3.2 alacaktım ama bir arkadaşım amd 3.0 daha iyi dedi .. doğrumu bilmiyorum .. çok kararsızım ..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ne kadar paran var ne amaçla kullanacaksın bilgisayarı (oyun mu office işlemleri mi multimedia editing falan mı) bunları söylersen daha rahat yardımcı olur insanlar sanırım.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 amd al, oyun larda gayet iyi, multimedya uygulamaları ise yeterli ama intel den iyi değil. [Bu mesaj forgiver tarafından 23 Haziran 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ewet bende de amd var gayet iii hiç bi sorunum yok..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 benim fikrimi soracak olursan AMD. oyun oynayacaksan hede sunu yapacaksan hödö degil. Herseyde direk AMD dir tercihim. Bu konu hakkında acılmıs olan topiclere bak. http://forum.paticik.com/view.php?id=109120 http://forum.paticik.com/view.php?id=106854 http://forum.paticik.com/view.php?id=62995 http://forum.paticik.com/view.php?id=96107 http://forum.paticik.com/view.php?id=92369 http://forum.paticik.com/view.php?id=78361[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 amd64 al eğer bi işlemciye 1000$ verebileceksen amd fx-55 al[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Alacağım bilgisayar tamamiyle oyun üstüne kurulu olacak .. yaklaşık 2 milyar limitim var .. bana güzül bi bilgisayar özellikleri yazarmisiniz.. 2 m i geçmiyecek şekilde.[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bugün topladık süper bi oyun bilgisayarı 2.4 milyara çıktı.Özellikleri şöyle, AMD Athlon64 3500+ s939 işlemci Leadtek A400 GT TDH(6800GT) ekran kartı MSI K8N SLI PLATINUM (NF4U SLI) anakart Twinmos 512x2 DDR400bellek Samsung 997DF 19" Monitör Samsung 160GB Sata 8mb cache HDD MSI DVD Rom sürücü LG CD-RW sürücü Creative sbs370 hoparlör (2+1) Aopen H600B28 400W Kasa Microsoft Klavye + Mouse (Kablolu) biraz da kasa aksesuarı var rounded cable'lar,fanlar,cold cathod ışık vs. Rüya gibi çalışıyor makine,fiyatı düşürmek istersen ekran kartını 6600GT yapman 200$ fark eder,işlemciyi 3200+ ya düşürebilirsin,monitörü 17" e düşürebilirsin bu şekilde 2 milyarın altına iner fiyat.[signature][hline]A man born with a spirit, but without soul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Abi uçar bu makina yaa napmışınz siz:D Ama harbi süfer olmş Bu arada bn P4 kullanorm bi sornla karşılaşmadm henüz. [signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... [Bu mesaj Apeiron tarafından 24 Haziran 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 off be böle bi makineyi düşünnemiyorum bile..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 off off bigün size gelecem bi dahda gitmeyecem[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bilgisayarımı upgrade ederken benimde çok kafama takıldı. Ben tercihimi Intel'den yana kullandım memnunum.Sorunum yok.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Keşke kendime toplamış olsam hehe,Cafe'den bi müşterim bu şanslı kişi :)[signature][hline]A man born with a spirit, but without soul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Leadtek A400 GT TDH(6800GT) ekran kartı MSI K8N SLI PLATINUM (NF4U SLI) anakart Anakart ve ekran kartı tercihin yanlış =D Anakart olarak Gigabyte al. Ekran kartı olarakta ATI chipsetli birşey al.[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 tamam sustum arkadaşım. herşeyin en iyisini biliyorsunuz. bir yorum yazınca hemen mahalle muhabbetleri gibi "ÇOK AFEDERSİNDE ..." diye lafa başlıyorsunuz. isteidğiniz kartı kullanın. bakalım Gigabyte mi daha uzun ömürlü yoksa MSI mi?[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D [Bu mesaj Faust tarafından 25 Haziran 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 gigabyte in üstün oldugu tecrubelerimle sabittir.[signature][hline]Yap Yakışanı. [Bu mesaj daverc tarafından 25 Haziran 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hangi firmaya sempatin var sa onun ürününü al mesela ben inteli hiç sevmem o yüzden amd kullanıyorum :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 banada amd yan sanayi gibi geliyo ne bilim intelden vazgecemiyorum :)[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ben amd almak istiyorum ama babam amdyi sevmiyo.Ondan intel almak zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar