abazz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 EXPER KARİZMA 300-511 Şu adresteki EXPER KARİZMA 300-511 modelini almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Fiyatı da bana özel olmak üzere 900 $+KDV (normalde 1.264 $+KDV) . Yada yukarıdaki adresten benim için iyi bilgisayar modelleri tavsiye edermisiniz? Fiyatlar uçuk olmasın öğrenimden gelen param kısıtlı daha çok borcum var :)[signature][hline] Make a difference in your future..
abazz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 HIIII? :-? Ben karar veremedim. Siz ne diyonuz?? :-?[signature][hline] Make a difference in your future..
yce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bende HP nx8220 var Çok memnunum fiyati da çok uçuk degil 1600$a bulabilirsin Vatan computerda cardfinans'a 15 ay taksit yapiolar,hissetmeden ödüyosun parasini 15x160 milyona yada pesin 1600$+KDV ben hp kullaniorum,çok memnunum,teknik destegi de yeterli memnun kalirsin,tavsiye ederim simdiden hayirli olsun[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ibm tavsite ederim. yeni modellerinde centrino wireless bluetooth dvd writer gibi güzel özellikler var. ama biraz tuzlu. ben memnunum.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 toshiba satellite veya quatrum (böylemi yazılıyordu) alabilirsin. ben daha neyi satellite aldım. gayet güzel. sarjı uzun gidiyor,fiyat olarakta uygun.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Öne çıkan mesajlar