abazz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 EXPER KARİZMA 300-511 Şu adresteki EXPER KARİZMA 300-511 modelini almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Fiyatı da bana özel olmak üzere 900 $+KDV (normalde 1.264 $+KDV) . Yada yukarıdaki adresten benim için iyi bilgisayar modelleri tavsiye edermisiniz? Fiyatlar uçuk olmasın öğrenimden gelen param kısıtlı daha çok borcum var :)[signature][hline] Make a difference in your future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 HIIII? :-? Ben karar veremedim. Siz ne diyonuz?? :-?[signature][hline] Make a difference in your future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bende HP nx8220 var Çok memnunum fiyati da çok uçuk degil 1600$a bulabilirsin Vatan computerda cardfinans'a 15 ay taksit yapiolar,hissetmeden ödüyosun parasini 15x160 milyona yada pesin 1600$+KDV ben hp kullaniorum,çok memnunum,teknik destegi de yeterli memnun kalirsin,tavsiye ederim simdiden hayirli olsun[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ibm tavsite ederim. yeni modellerinde centrino wireless bluetooth dvd writer gibi güzel özellikler var. ama biraz tuzlu. ben memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 toshiba satellite veya quatrum (böylemi yazılıyordu) alabilirsin. ben daha neyi satellite aldım. gayet güzel. sarjı uzun gidiyor,fiyat olarakta uygun.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar