devilmycry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 kutusunda sifir test amacli acilmistir value pack psp 1.0 versiyon ( kare tusu ve ölü piksel olayi yoktur ) kumanda kulaklik kilif 32 mb memory stick sarj aleti tüm aparatlari ile kutusunda vede yaninda tam 4 TANE OYUN METAL GEAR ACID NBA WORLD TOUR SOCCER WIPEOUT PURE herseyiyle orjinal kutusunda sifir oyunlar fiyat net pazarliksiz : 550 milyon takas ps2 + para xbox + para seklinde olabilr baska takas düsünmüyorum SIRF OYUNLAR 400 MiLYONA YAKIN TUTUYOR KACIRMAYIN DERIM AYRICA ISTEYENE OYUNLARI AYRI AYRI DA SATABILIRIM özelden bana ulasabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dante Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ahanda yakaladim dostum kimseye satma lütfen 3-4 gün icinde alicam büyük ihtimalle özelden de mesaj attim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 şu an dünya üzerindeki en pahalı psp oyunu 50 $ x 4 = 200 $ hepsi 50 $ bile olsa ( ki o oyunlardan 1 2 tanesi 30 $ ) : 200 $ x 1.36 = 272 YTL .. demek ki 400 ün yanından bile geçmiomuş :D[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 xbox + para saçma olmus heralde parayı sen verecen[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilmycry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yooo xbox sin üstüne para istiyorum tabikide tahtakalede sifir alladdin cipli xbox 370 milyon ve ayrica kasimda xbox 360 cikiyo ölü bi makine olacak yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Quivalen-soth, 23 Haziran 2005 21:21 tarihinde demiş ki: xbox + para saçma olmus heralde parayı sen verecen eheha öldüm.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar