Pakize Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 soru gayet açık; çok tatlı görünüyor ama :)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 O_O BUNELAAAN[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bence kırma olabilir yarasa + ?[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yadigar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bence de kırma ama yarasa olduğunu zannetmiyorum. kör gibi görünmüyo. kirpi ile bi hayvanın kırması olabilir.[signature][hline]We Sold Our Soul For Rock 'N Roll Yadigar Uçanpehlivan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kör değil ama kulakları ve vücudunun tipi benziyor sanki[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yadigar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet vücudu gerçekten benziyo ama yarasaların tüyleri kadayıfa benzemiyo sanırım :)[signature][hline]We Sold Our Soul For Rock 'N Roll Yadigar Uçanpehlivan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 her şeye kırma deyip durmayın.bi tutturmuşsunuz kırma kırma.bunların isimlerini hatırlamıyorum fakat kırma filan değiller. bir belgeselde seyretmiştim bir bitki turunde(su kamışı gibi bişey fakat daha kalın) yaşıyan kurtları bulmada uzman bunlar.kulakları sayesinde.parmaklarıda oldukça uzundur.bi delik açıp uzun parmaklarını sokuyorlar,tırnaklarıda kanca gibi.kurdu ordan çekip bi güzel yiyorlar. kırma değiller yani. [Bu mesaj scarab tarafından 24 Haziran 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yadigar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bu kadar büyük bi tepkiye gerek var mıydı? başlıkta bi soru var bizde tahmin yürütüyoruz. kırma değilse değildir. aydınlattığın için saol[signature][hline]We Sold Our Soul For Rock 'N Roll Yadigar Uçanpehlivan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kırma kırma yarasayla insan kırmasımı ne kırması onuda soleyin bari sallamasyon kırma bu demeyin[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 e bi sakin olun ne bu gerilim? zaten olabilir dedim ve "kesin böyledir" diye bi kanı sunmadım kimseye.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Yadigar, 24 Haziran 2005 15:28 tarihinde demiş ki: bu kadar büyük bi tepkiye gerek var mıydı? başlıkta bi soru var bizde tahmin yürütüyoruz. kırma değilse değildir. aydınlattığın için saol ben buyuk bır tepkı vermedım sen öyle algılamıssın.sadece yanlış bilinen bir olay bu.her hayvanı kafalarına gore çıftleştırıp uretemezler.baska bır konudada aynı muhabbet var hemen kırma dıyor coğu kışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama iğrenç görünüyor öghh..[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: helena, 24 Haziran 2005 15:32 tarihinde demiş ki: e bi sakin olun ne bu gerilim? zaten olabilir dedim ve "kesin böyledir" diye bi kanı sunmadım kimseye. gerilim filan yok bence ortada sakin sakin tartısıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yarasa + Bi kuş ama hangi kuş cözemedim.Her gözü fıldır olan görcek diye bi kaide yokki? Körlerinde gözleri fıldır ama görmüyorlar? alakaya kel maydonoz [Bu mesaj Erutan tarafından 24 Haziran 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 gerilim filminde iyi iş yapar bu hayvan.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 gönderdiğin mesaj pek sakin görünmüyodu ama neyse =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bu yarasa+Ak kuş (ya OWL unuttum ismini) Gece hani Çıkar Gözleri fal taşı gibidir.unuttum lan ismini argg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: helena, 24 Haziran 2005 15:36 tarihinde demiş ki: gönderdiğin mesaj pek sakin görünmüyodu ama neyse =P valla ben gayet sakın bir şekilde yazdım.sakindim yani.alışığım bu tarz yanlış kullanmalara.ben sadece düzeltmek istedim.neyse konu dağılmasın.zaten herkez geyiğe vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ayy kimse bilemedi.. gerçi arastiran buluyor anacim ne diim.. nese bu bilgilerimizi sizinlede paylaşalım dedik ;) Bu bir Lemur türü olan Aye-Aye yavrusu. Aye-Aye lar nesli tükenme tehlikesinde olan bir hayvan ve sadece Madagaskarda bulunuyor. (Diğer tüm lemur türleri gibi). Lemurlar primatların bir türü. Yetişkin hali şöyle oluyor: bu resimde de aye-aye nin en büyük özelliği olan değişime uğramış uzun çubuk gibi parmağıyla ağaç içinden larvaları çıkartıp yerken görülüyor. Amaninnnnnnnnnn bu resimde çoook tatlı;[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... [Bu mesaj Pakize tarafından 24 Haziran 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 biraz yaklaştım ama kurt filan yediklerini yazdık hocam ordan puan alamazmıyız.bu dersi geçmem lazım yapın bişeyler. bi bitmedi şu finaller ölüyorum kurtarın beni. :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: scarab, 24 Haziran 2005 15:47 tarihinde demiş ki: biraz yaklaştım ama kurt filan yediklerini yazdık hocam ordan puan alamazmıyız.bu dersi geçmem lazım yapın bişeyler. bi bitmedi şu finaller ölüyorum kurtarın beni. :( :( :( lol :-D:-D[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Spastik_Serce, 24 Haziran 2005 15:36 tarihinde demiş ki: gerilim filminde iyi iş yapar bu hayvan. akrabaları star wars'larda oynuyo bunun.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Koalaya benziyor biraz..Özellikle yeni doğmuş koalalara benziyor..O da ağaçlarda yaşıyor :)[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 okadar belgesel izledim hic boyle bişey gormedim vallaha. televizyonda gormek isterim bu hayvani. Ne ilginc hayvanlar var bakalim daha neleri gorcez umarim turleri yok olmaz[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: kabataslak, 24 Haziran 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Koalaya benziyor biraz..Özellikle yeni doğmuş koalalara benziyor..O da ağaçlarda yaşıyor :) zauh bende koalaya benzettim ağaçta gördüğüm şeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar