Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu hayvanin türü ne?

Pakize

Öne çıkan mesajlar

her şeye kırma deyip durmayın.bi tutturmuşsunuz kırma kırma.bunların isimlerini hatırlamıyorum fakat kırma filan değiller. bir belgeselde seyretmiştim bir bitki turunde(su kamışı gibi bişey fakat daha kalın) yaşıyan kurtları bulmada uzman bunlar.kulakları sayesinde.parmaklarıda oldukça uzundur.bi delik açıp uzun parmaklarını sokuyorlar,tırnaklarıda kanca gibi.kurdu ordan çekip bi güzel yiyorlar.
kırma değiller yani.

[Bu mesaj scarab tarafından 24 Haziran 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yadigar, 24 Haziran 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
bu kadar büyük bi tepkiye gerek var mıydı? başlıkta bi soru var bizde tahmin yürütüyoruz. kırma değilse değildir. aydınlattığın için saol

ben buyuk bır tepkı vermedım sen öyle algılamıssın.sadece yanlış bilinen bir olay bu.her hayvanı kafalarına gore çıftleştırıp uretemezler.baska bır konudada aynı muhabbet var hemen kırma dıyor coğu kışı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 24 Haziran 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
gönderdiğin mesaj pek sakin görünmüyodu ama neyse =P

valla ben gayet sakın bir şekilde yazdım.sakindim yani.alışığım bu tarz yanlış kullanmalara.ben sadece düzeltmek istedim.neyse konu dağılmasın.zaten herkez geyiğe vuruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ayy kimse bilemedi.. gerçi arastiran buluyor anacim ne diim..

nese bu bilgilerimizi sizinlede paylaşalım dedik ;)

Bu bir Lemur türü olan Aye-Aye yavrusu. Aye-Aye lar nesli tükenme tehlikesinde olan bir hayvan ve sadece Madagaskarda bulunuyor. (Diğer tüm lemur türleri gibi). Lemurlar primatların bir türü.
Yetişkin hali şöyle oluyor:

bu resimde de aye-aye nin en büyük özelliği olan değişime uğramış uzun çubuk gibi parmağıyla ağaç içinden larvaları çıkartıp yerken görülüyor.

Amaninnnnnnnnnn bu resimde çoook tatlı;

[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...

[Bu mesaj Pakize tarafından 24 Haziran 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
scarab, 24 Haziran 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
biraz yaklaştım ama kurt filan yediklerini yazdık hocam ordan puan alamazmıyız.bu dersi geçmem lazım yapın bişeyler.
bi bitmedi şu finaller ölüyorum kurtarın beni.
:( :( :(

lol :-D:-D[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...