Zed Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 daha dün gayet güzel açılan uo şimdi nedense açılmıyo. hem 2d hem 3d client denedim, hem uo.exe hem client.exe denedim olmuyo. program geçersiz işlem yürüttü vs diyo. reinstall yapınca bir kerelik düzgün çalışıyo, sonra yine çalışmıyo. nedir bunun derdi?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 şom ağzımı açmıyım diycem ama dayanamadım, virus olmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Dharma, 21 June 2003 01:28 tarihinde demiş ki: şom ağzımı açmıyım diycem ama dayanamadım, virus olmasın :( katiliorum dharmacima virusten oluor bole haberine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 virusten olduğunu sanmıyorum. daha yeni format attım, ve gerekli bi kaç şey dışında nerdeyse hiçbişey yüklü değil.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 patch tam yapamamıştır bence yaptıysa da o patchlemeden hayır gelmemiştir bağlantı nedeniyle bence bi daha patchle[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 yok patch sorunu değil ondan eminim. patch sorunu olsa client.exe ile sorun çıkarmazdı. ayrıca patch hatası hiç vermedi. geçen sefer yaptığım anakart bios update yanlıştı sanırım. onu düzelttim, şimdilik sorun yok gibi görünüyo ama emin değilim.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 cık hala aynı sorun var.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gulhantr Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 buyuk ihtimalle pach te hata vardır yada virüztür genelde onlardan kaynaklanır bole sorunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bendede bugun 2-3 kere despise da client hatasi verip durdu bu client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 white onun çözümü restart atmak[hline]Bana kanka diyen insana aşığım! Rezalet bi duygu! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 heh sorunum virüsmüş. w32.pinf virüsü. hala temizlemekle uğraşıyorum. o kadar "bişey olmaz benim bilgisayarıma neyin ne olduunu bilirim ben" diyodum, ama abimin bi arkadaşı nba2003 oynıycam diye tutturup alakasız bi yerden crack indirince bulaştı. hala temizlemeye uğraşıyorum.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Zed, 23 June 2003 00:32 tarihinde demiş ki: heh sorunum virüsmüş. w32.pinf virüsü. hala temizlemekle uğraşıyorum. o kadar "bişey olmaz benim bilgisayarıma neyin ne olduunu bilirim ben" diyodum, ama abimin bi arkadaşı nba2003 oynıycam diye tutturup alakasız bi yerden crack indirince bulaştı. hala temizlemeye uğraşıyorum.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] buyuk sozu dinle canimi ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar