Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uo açılmıyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha dün gayet güzel açılan uo şimdi nedense açılmıyo. hem 2d hem 3d client denedim, hem uo.exe hem client.exe denedim olmuyo. program geçersiz işlem yürüttü vs diyo.

reinstall yapınca bir kerelik düzgün çalışıyo, sonra yine çalışmıyo. nedir bunun derdi?[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Dharma, 21 June 2003 01:28 tarihinde demiş ki:
şom ağzımı açmıyım diycem ama dayanamadım, virus olmasın
:(

katiliorum dharmacima virusten oluor bole haberine...
Mesaj tarihi:
yok patch sorunu değil ondan eminim.
patch sorunu olsa client.exe ile sorun çıkarmazdı. ayrıca patch hatası hiç vermedi.

geçen sefer yaptığım anakart bios update yanlıştı sanırım. onu düzelttim, şimdilik sorun yok gibi görünüyo ama emin değilim.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Mesaj tarihi:
white onun çözümü restart atmak[hline]Bana kanka diyen insana aşığım! Rezalet bi duygu!
---
[Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program]
New Features:
- Anti-Chemical pack removed.
- Sphere knowledge removed.
- More being online time.
Mesaj tarihi:
heh sorunum virüsmüş.
w32.pinf virüsü. hala temizlemekle uğraşıyorum.
o kadar "bişey olmaz benim bilgisayarıma neyin ne olduunu bilirim ben" diyodum, ama abimin bi arkadaşı nba2003 oynıycam diye tutturup alakasız bi yerden crack indirince bulaştı. hala temizlemeye uğraşıyorum.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Zed, 23 June 2003 00:32 tarihinde demiş ki:
heh sorunum virüsmüş.
w32.pinf virüsü. hala temizlemekle uğraşıyorum.
o kadar "bişey olmaz benim bilgisayarıma neyin ne olduunu bilirim ben" diyodum, ama abimin bi arkadaşı nba2003 oynıycam diye tutturup alakasız bi yerden crack indirince bulaştı. hala temizlemeye uğraşıyorum.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]

buyuk sozu dinle canimi ye :)
  • Yeni Oluştur...