Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Blz uzantılı olanlar 1.Bluetooth ile yükleme:İlk önce blz uzantılı oyunumuzu telefonumuza gönderiyoruz.Ondan FExplorer gibi bir program ile e:system:mail içine giriyoruz orda 0002342 gibi klasörler olacak.Ordan en üsttekine giriyoruz.Onun içindede 0 1 2 3 4 5 diye giden büssürü klasör olcak.Bunları sırayla açarak blz uzantılı oyunu buluyoruz.Sonra oyuna kopyala diyip e: içine yapıştırıyoruz.Ardından blzinstapp adlı programı açıyoruz ve oyunu seçerek install diyoruz.(bu işlemi yaparken ekran koruyucusu devreye girmemelidir aksi taktirde işlem ilerlemez. 2.Card-Reader ile yükleme:Blz uzantılı oyunumuzu e: içine atmak ve blzinstappı çalıştırmak yeterli bu işlemler için card-reader kullanmak her zaman en iyisidir. Blz uzantılı olmayanlar Card-Reader ile yükleme:İndirdiğimiz oyunun içinde 2 klasör bulunur apps ve libs.Apps klasörünün içindeki klasörü telefonumuzun sd/mmc:system/apps içine atıyoruz.Libs klasöründeki dosyalarıda sd/mmc:system/libs içine atıyoruz. baktım kimse yazmamış ben yaziyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar