MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 http://www.tendreams.org/olbinski.htm Güzel yapmış adam.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ewet gerçekten çok gzl çalışmalar..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hmm.guzel resimler. simdik bunların hepsi bi mana iceriyordur tabi..:) coder,d&r da gormustum..muhtemelen vardır hala tabi ne kadar makul olur bilemiorum artık :))[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Resimler çok iyiymiş gerçekten. Böyle resimler içeren (sürrealist) başka siteler biliyorsan bana adreslerini yollayabilir misin? Matisse,Kandisky tarzı da olabilir.. :)[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti [Bu mesaj kabataslak tarafından 24 Haziran 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Coder, 24 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: şirket için böyle bi kaç poster almak istiyorum bilen varmı neresidir bu tarz posterleri satan yer ? var taksim halep pasajı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ciddi anlamda "sanat" eseri bu resimler..özellikle ikinci sıradaki soldan 2. resme ve "manon sescaut" adlı resme bir kez daha bakmanızı tavsiye ederim, harika. edit:dikkatimi çekti bu arada, bazı ressamlar insan yüzüne o kadar önem vermezler, ama bu resimlerde yüzler ayrıntılı ve net bir şekilde çizilmiş, çok hoş. [signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 24 Haziran 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Akıl,fikir,şaheser...[signature][hline]zagG!! Yaw ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 cok etkilendim.[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar