MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 http://www.tendreams.org/olbinski.htm Güzel yapmış adam.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ewet gerçekten çok gzl çalışmalar..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
mutos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hmm.guzel resimler. simdik bunların hepsi bi mana iceriyordur tabi..:) coder,d&r da gormustum..muhtemelen vardır hala tabi ne kadar makul olur bilemiorum artık :))[signature][hline]icq ¶ msn
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Resimler çok iyiymiş gerçekten. Böyle resimler içeren (sürrealist) başka siteler biliyorsan bana adreslerini yollayabilir misin? Matisse,Kandisky tarzı da olabilir.. :)[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti [Bu mesaj kabataslak tarafından 24 Haziran 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Coder, 24 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: şirket için böyle bi kaç poster almak istiyorum bilen varmı neresidir bu tarz posterleri satan yer ? var taksim halep pasajı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ciddi anlamda "sanat" eseri bu resimler..özellikle ikinci sıradaki soldan 2. resme ve "manon sescaut" adlı resme bir kez daha bakmanızı tavsiye ederim, harika. edit:dikkatimi çekti bu arada, bazı ressamlar insan yüzüne o kadar önem vermezler, ama bu resimlerde yüzler ayrıntılı ve net bir şekilde çizilmiş, çok hoş. [signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 24 Haziran 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Akıl,fikir,şaheser...[signature][hline]zagG!! Yaw ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 cok etkilendim.[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
Öne çıkan mesajlar