Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sürreal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewet gerçekten çok gzl çalışmalar..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
hmm.guzel resimler.
simdik bunların hepsi bi mana iceriyordur tabi..:)

coder,d&r da gormustum..muhtemelen vardır hala tabi ne kadar makul olur bilemiorum artık :))[signature][hline]icqmsn
Mesaj tarihi:
Resimler çok iyiymiş gerçekten. Böyle resimler içeren (sürrealist) başka siteler biliyorsan bana adreslerini yollayabilir misin? Matisse,Kandisky tarzı da olabilir.. :)[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti

[Bu mesaj kabataslak tarafından 24 Haziran 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ciddi anlamda "sanat" eseri bu resimler..özellikle ikinci sıradaki soldan 2. resme ve "manon sescaut" adlı resme bir kez daha bakmanızı tavsiye ederim, harika.

edit:dikkatimi çekti bu arada, bazı ressamlar insan yüzüne o kadar önem vermezler, ama bu resimlerde yüzler ayrıntılı ve net bir şekilde çizilmiş, çok hoş.

[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 24 Haziran 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Akıl,fikir,şaheser...[signature][hline]zagG!!
Yaw ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
  • Yeni Oluştur...