ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Selam ben bir tomb raider fanı olarak yeni oyunu kimse bahsetmemiş ben söyleyeyim dedim (genelde wow&ko forumlarına bakıom) bu oyun nefis gözüyor ama eminim bazı üzüleceğiniz deteylar var maalesef laranın görüntüsü üstünde oynanmış eidios larayı daha fazla rezil olmasın diye bir kararla cristal dynamicse verdi oyunun sitesindeki videolar nefis laranın yeni hali daha insancıl olmuş daha bir gerçekçi ama tabii herkes bazı estetik amelyatlardan dolayı crystalı kınayabilir gördüğüm kadarıyla pop kadar olmasada laraya bir dereceye kadar esneklik verilmiş bu iyi olmuş şuanki haline ben 10 üstünden 8.5 veriyorum(aod'ı düşünürsek süper yani)[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bir tomb raider fanı olarak bu noktadan sonra cacık olmaz diyorum.TR4e kadar çok güzeldi ondan sonra boku çıktı.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 O kadar süper kontrol kolaylığı oyunlar çıktı..Bir sürü..Nasıl hala Tomb Raider seviyorunuz anlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar