Spidee Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Küçük bir dijital kamera almak istiyorum ama Pentax ve Lumix'in arasında kaldım, karar veremiyorum. Pentax Optio S5n pek çok açıdan Panasonic DMC-FX7'den daha üstün duruyor ama Lumix'in bir ekstrası Leica lens taşıması. Pentax, lensi ve Macro focus uzaklığı dışında gerek çözünürlüğü, gerek görüntü kalitesi ile Lumix'den daha iyi.. Belki kullananlar veya daha önce kullanmış olanlar vardır diye bir de sizin fikrinizi alayım dedim.[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 babamda lumix var yeni aldı hiç denemedim ama babam kötü şey almaz lol[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Biraz sordum soruşturdum, o boyutlardaki en kaliteli kameranın Pentax olduğunu öğrendim pek çok yerden, akşam da gittim aldım =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar