Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TELEKOM dan ADSL kampanyası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ADSL ÖĞRENCİ-ÖĞRETMEN PROMOSYONU

21.06.2005-15.10.2005 tarihleri arasında, İlk ve Orta Öğretim ile Yüksek Öğretim kurumlarında okuyan öğrenciler, öğretmenler, diğer çalışanlar ve bu kurumlardan emekli olanların faydalanabileceği bir promosyon uygulanmaya başlanmıştır.

İlk ve Orta Öğretim ile Yüksek Öğretim kurumlarında okuyan öğrenci, öğretmen, öğretim görevlisi, diğer eğitim mensupları ve emeklileri; öğrenci, öğretmen, eğitim mensubu veya emeklisi olduklarını gösterir belge veya kimlikleri ile 21.06.2005-15.10.2005 tarihleri arasında ilgili Telekom Müdürlüğüne ya da ADSL Çözüm Ortağı bayilerine başvurmaları halinde bu promosyondan yararlanabilecektir.

Promosyon kapsamında, 256 Kbps Limitli veya Limitsiz ADSL abonelik başvurusu yapanlardan, ADSL bağlantı ücreti, 1 aylık kullanım bedeli ve 256 Kbps Limitli aboneliklerde 1 aylık kota aşım ücreti alınmayacaktır.

Devamı : http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=327[signature][hline]http://www.turktekno.net

Msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Mevcut ADSL aboneliği iptal edilip, yeniden başvuru yapılırsa promosyondan yararlanılabilir mi?

Hayır, promosyon dönemi içinde aboneliğini iptal ettirmiş olan müşterilerimiz bu promosyondan bir daha yararlanamaz.

bu olmamış :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
bende sevindirik oldum bişi var sandım :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
eskiden de vardı bu yenı bısey degıl
tarihini uzatmıslardır yada onun gıbı bısey

Hıc bısey degıl kı bu en fazla 1 aylık derdı alıyo basınızdan sorası ıcın degısen bısey yok gereksiz.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
olurmu yaw normalde en azından 100 ytl vererek adsl ye geçerdin şimdi sadece modem parası.

bu arada ya hızı arttırsınlar yada fiyatı düşürsünler
bana 49 çok geldi, kotalıya geçtim, 12 ay olarak düşünürsek baya bi para ediyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
olsun iyi bişey işte. nerden baksan (yeni olacaklar için tabi) kotasızda 108YTL kotalıda 78YTL karın var. tahminim yakında fiyatların biraz daha aşağı çekileceği ama tabiki satışı olmazsa telekomun.
Mesaj tarihi:
ben bu kampayla üye olmuştum. :D
güzel iş görür bence[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Mesaj tarihi:
bi ara 256 kalmıcak hepsi 512 olcak diyolardı o ne oldu ki acaba ?[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk, 24 Haziran 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
o degilde su 128k cableları bi 256 yapsalar yer yerındne oynucak
256 larıda 512k

kablolar 1 sene once 256 olmadikmi zaten?[signature][hline]Mira
  • Yeni Oluştur...