KoLCu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ADSL ÖĞRENCİ-ÖĞRETMEN PROMOSYONU 21.06.2005-15.10.2005 tarihleri arasında, İlk ve Orta Öğretim ile Yüksek Öğretim kurumlarında okuyan öğrenciler, öğretmenler, diğer çalışanlar ve bu kurumlardan emekli olanların faydalanabileceği bir promosyon uygulanmaya başlanmıştır. İlk ve Orta Öğretim ile Yüksek Öğretim kurumlarında okuyan öğrenci, öğretmen, öğretim görevlisi, diğer eğitim mensupları ve emeklileri; öğrenci, öğretmen, eğitim mensubu veya emeklisi olduklarını gösterir belge veya kimlikleri ile 21.06.2005-15.10.2005 tarihleri arasında ilgili Telekom Müdürlüğüne ya da ADSL Çözüm Ortağı bayilerine başvurmaları halinde bu promosyondan yararlanabilecektir. Promosyon kapsamında, 256 Kbps Limitli veya Limitsiz ADSL abonelik başvurusu yapanlardan, ADSL bağlantı ücreti, 1 aylık kullanım bedeli ve 256 Kbps Limitli aboneliklerde 1 aylık kota aşım ücreti alınmayacaktır. Devamı : http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=327[signature][hline]http://www.turktekno.net Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 iyide ilkokullu birisinin adsl sahibi olması nasıl mümkün oluyor[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eski kampanyayı hortlatmışlar sanırım[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 babasi gidip ogluma aliyorum diye alabiliyor,uzun lafin kisasi.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 *!Fade to Black dinlerken bi anda mesajı görür* bu daha önce vardı sanki ?![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Mevcut ADSL aboneliği iptal edilip, yeniden başvuru yapılırsa promosyondan yararlanılabilir mi? Hayır, promosyon dönemi içinde aboneliğini iptal ettirmiş olan müşterilerimiz bu promosyondan bir daha yararlanamaz. bu olmamış :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende sevindirik oldum bişi var sandım :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya güzel ama yetersiz, devamlı bir faydası yok.aylık ücrette az bile olsa indirim olsa daha hoş olurdu :).[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yarın gidip kabloyu kapattırıp adslye geçmem için bir sebep sonunda holley adsl[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende artık bi alam değil mi :) yeter sırf benim almam için yapıolar[signature][hline]Imposible is imposible is imposible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eskiden de vardı bu yenı bısey degıl tarihini uzatmıslardır yada onun gıbı bısey Hıc bısey degıl kı bu en fazla 1 aylık derdı alıyo basınızdan sorası ıcın degısen bısey yok gereksiz.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 olurmu yaw normalde en azından 100 ytl vererek adsl ye geçerdin şimdi sadece modem parası. bu arada ya hızı arttırsınlar yada fiyatı düşürsünler bana 49 çok geldi, kotalıya geçtim, 12 ay olarak düşünürsek baya bi para ediyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samil Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Telekom'un sonradan vereceği büyük firikiklerden bir tanesidir.Bu yüzden düşünmek gerekir.Ayrıntılı bilgi isteyen arkadaşlar mail ile ulaşabilirler bana.([email protected]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Eskiden vardı bu kampanya tekrar başlatmışlar[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 olsun iyi bişey işte. nerden baksan (yeni olacaklar için tabi) kotasızda 108YTL kotalıda 78YTL karın var. tahminim yakında fiyatların biraz daha aşağı çekileceği ama tabiki satışı olmazsa telekomun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ilk kampanya ile 128'leri 256 yapmışlardı. İnşallah bu kampanya ile 256'ları 512 yaparlar da, aradan çıkmış olur :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayda 24$ kazanmak için tıklayın Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 evt kablonet bir müşterisini daha kaybediyor yarın kabloneti iptal ediyorum ve adslye başvuruyorum yarın heyyo adsl[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 az önce zoomx5imle eve geldim çok mutluyum çarşambaya kadar açılır dediler kabloyu kapattım ama hala kabloyla netteyim eheheh[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kampanya yapacaklarına şu sistemi adam akıllı oturtup, doğru düzgün upgrade etseler sevap kazanırlar..[signature][hline]zagG!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Şu anki kayıtlı kullanıcılarına da bir güzellik yapıp 256'lar 512 olsa artık : )[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o degilde su 128k cableları bi 256 yapsalar yer yerındne oynucak 256 larıda 512k[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben bu kampayla üye olmuştum. :D güzel iş görür bence[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Güzel olur valla,ben ADSL im ama daha cok kullanıcı toplarlar böle bi şekilde...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bi ara 256 kalmıcak hepsi 512 olcak diyolardı o ne oldu ki acaba ?[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: BlaCk, 24 Haziran 2005 14:08 tarihinde demiş ki: o degilde su 128k cableları bi 256 yapsalar yer yerındne oynucak 256 larıda 512k kablolar 1 sene once 256 olmadikmi zaten?[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar