Leath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 windows xp nin updatelerinde nvidia driverleriyle ilgili bir update gordum,dialup oldugum icin indirmeye kiyamadim(11 mb) bi bilgisi olan varmi?ne duzeltiyor ne yenileniyor vs?hicbir bilgi vermemisler,sadece hangi ekran kartlarinda calistigini soylemisler[hline]Leathas Level 15 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ne zaman farkettin ? Ben görmedim öyle bişi şimdiye kadar. En son dün kontrol etmiştim.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Splinter Cell oynamak için son driver gerekiyodu. yaklaşık 20mb'lik driver indirdim. XP desteklemiyodu. Ben yine de kurdum. Bundan çıkacak sonuç, XP iyi takip edemiyor gelişmeleri... Nvidia konusunda geride kaldı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Bundan çıkacak sonuç xp desteklemeyen driverları kurmamaktır. Ne kadar meraklıyız ters işler yapmaya.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Size bir tavsiye xp update sitesinde cikan ekran karti ve ses karti driverlarindan uzak durmaya bakin cünkü cok performans kaybi oluyor, özellikle nvidia driverlarinda.Gidin www.nvidia.com dan cekin sertifikali driver olmamasi önemli degil, windows update den driver cekmeyin cünkü cok farkli[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ters işler yapmaktan kimse memnun değil, ama windows her şeyi kendisi kontrol edebilmek için kasıyo ve yavaş yapıyo bu işi. splinter cell'i oynamak için benim bu kadar süre beklemem mi gerekiyo peki? Oyunlar çıkacak ben 8 ay sonra oynayacam... pfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 22 haziran tarihinde farkettim ne degistirdigi vs belli degil,oylece driver update diye koymu$lar[hline]Leathas Level 17 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar