Arden Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 İçim yandı lan ! Bi sprite içem :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Siamon, 16 Haziran 2005 01:03 tarihinde demiş ki: St Joseph ownz.. Bizim okulda saçma sapan kart sistemi çıkardılar kantinde, kart olmadan alışveriş yapamıosun. Çünkü kart olunca aldığın şeyin fiyatının farkına varmadan alıyosun kolayı 2.5 milyondan geçiriolar böylece. Biz ise Caporal denen mekana gidiyoruz yani burası veliler için bir mekan olur ordan alıyoruz kolamızı 1.5 milyona. Madem öyle işte böyle. katılıyorum hepsine[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben varım lan sb den sonum bu sene bitirdim bitiremedım gerçi 4 dersim kaldı evet bahçemiz süperdir sigara serbesttir bizim bahçemizde aşşa bahçedeki kaleler i de bırak önce büyükler kullansın sora küçüklere sıra gelsın okulda büyük demek otorite demektir her okulda böledir sb ye özel bişi diil aslanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ben varım kardeşim sbden,bitirdim de bu sene...Ohh!! Okulumu da seviyodum evt tikky kro tipler vardı ama gerçekten iyi tiplaer de vardı,istediğimiz kadar da azıyorduk,çok da güzeldi ama bitti işte...[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sizin okula tiyatro oynamaya geldim geçen allahım ne kasvetli okuldur kuzenim o okulda busene son senesiydi..tee eskiden sb nin ön kayıtlarını kaçırıp şu an diğer fransız okullarının küçük fransız okulu olarak gördüğü saint michele geldim.. iyi ettim gibi[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB [Bu mesaj lizardking tarafından 16 Haziran 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Yok be kasvetli diil baya güzel. Ulan 2 tane lise son varmış insan der ismimi şu fln tanıdık var olurdu :P Nese lise son rkalr madam silva hakkında ne düşünüosunz ve real isimler ne?[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aslında madame Silva iyi kadındır,çok sevecendir ama ders saatleri dışında..:D[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hehe eet ama işte onu genle derslerde görünce :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Prawler, 16 Haziran 2005 00:53 tarihinde demiş ki: kaşar yuvası concon yuvası zengin p...i yuvası ne biçim konuşuosun sen ya ? okudun mu orda nerden biliosun ?[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Sb güzel bir okuldur. Tamam kaşarlar maşarları vardır ama her okulda vardır ondan boşuna tartışmaya gerek yok. Her ne kadar sbde okumamış olsamda 85 döneminin çogunu tanırdım olayları fln bilirdim hoş bir ortamdı. Hele hocaları var ki hightower fln sonra o aptal sarışın müdür yardımcısı ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben su olayı anlamıyorum.Kaşar varsa var p.ç varsa var.. eee nolcak burdakı sorun ne yanı bırseyler mı batıyor ya da kuyruk acısı mı varda laf atılıyor.Heryerde var bu tarz ınsanlardan.En ıyı anadolu lısesınden de cıkar.Tek anlam cıkarabılıyorum bu laflardan.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 benmi koç'ta okuyan arkım vardı başka bir arkıma bahsederken bundaaa eeheee heeeeee diip Kaliteli O.Ç demişti bende tabi pis azarlamıştım :) Evet kaşarlar var p.ç lerde çok var hatta krolarda var ama zaten eger sende onlar gibi değilsen orda kendi adamını buluyosun. yani okulu bu kadar assagilamaya gerek yok[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben lisedeyken (Izmir - Ozel Egel Lisesi) St. Benoit diyince aklima ilk gelen sey "mini etekler" di hehe.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 valla bende okula kayıt yaptıırken öyle güzel hayaller görüyordum fakat okuldakı kızların etekleri dizlerinde veya altarında[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben gecen sene mezun oldum sb mezun'04 tayfasindan yani son gerçek sbliler de mezun oldu evet çok tikky ve kro var ama ii çocuklar da var. kimisi okul önüne limuzin çektirir,kroyum ama para bende olayi kimileri de vapurla geçer. elit bi okuldur sb,8 senem geçti,iyi ki orda okumusum[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 zaten siz mezuniyette son gerçek sb falan yazdınız eheh :D bazı tipler fln siinrlendi nie öyle yaızolar die bende -siz uyuz olasınz die dedim eueu mal kızlar yaf :D bu arada real ism ne mrk ettim?[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Orasını genelde 20 milyn a extacy satılan yer diye geçiyo..Okul içinde alım satım fln yapıyolar diye söylenti wardı bi ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denizsb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 merhaba arkadaşlar ben saint benoit hazırlığı bitirdim bütünlemeye kaldım bütünlemem yarın kalbim fırlıycak yakında bana bilgi verebilicek olan ya da bu deneyimi yaşayan biri yardımcı olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 çıkmış sorulara bak kankaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 o kalbin daha çok fırlar ergenlik dönemini fransızcayla kalp fırlatarak geçirmek çok talihsiz bir durum bence hazırlıkta dahi bütünlemeye kalıp yıl tekrarlama riskini yaşıyorsan okul değiştirmeyi bir düşün ha yok 44'le falan bıraktılarsa başka tabi. yaparlar çünkü onu da. pis fransızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hazirlikta kaldiysan, sadece fransizcadan gircen iste, passe compose imparfaitleri ezberle, object direct, indirect falan onlari ogren iyice. gerisi rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar