Gothic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ÜLKEMİZ ÇIKARLARINI KİŞİSEL ÇIKARLARINI ÖNÜNE ALMADIKÇA BÜYÜK BİR ÜLKE OLMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR. Ülkemin İnsanları,Gidecek Başka YEri Olmayan Türk Milleti,Bu Ülke İçin Canını Çekinmeden VErecek Türk Halkı,Ülkesinin Başının Dik Olmasını İsteyen Vatansefer Dostlar,Bu ülke bizim...Ülkemize ve Ürünlerine SAhip Çıkalım..."YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI..." Sözünü İlk okuldan beri hepimiz Hatırlarız...,Hepimizin Küçükde Olsa Ülkemiz İçin Yapabilecegimiz Birşey Var,Küçük Hesaplar Yapmayalım Gerektiğinde RAhatlıgımızdan ve Lüksümüzden Fedakarlık VErelim, Büyük Düşünelim Büyük Devlet Olalım Ülkemiz Ürünlerine SAhip Çıkalım. BARKODU=869 İLE BAŞLAYAN TÜRKİYENİN ÜRÜNÜDÜR.BU ÜRÜNLERİ TERCİH EDİN. Paramız Dışarı Çıkmasınki Vücudumuz Kan Kaybetmesin. Günümüzde Artık SAvaşlar Top ve tüfekle değil para ile yapılmaktadır,ekonomisi ve parası güçlü ülkeler her anlamda diğer ülkeler üstünde baskı kurabilirler,Gerçerk Bagımsızlık İçinEkonomik Anlamda Hiçbir Ülkeye Bagımlı Kalmamamız için,Kendi Ayaklarımız Üzerinde Durabilmek İçin bu olay gerekmektedir,Bununda çözümü kendi sanayicimize ve kendi üreticimize sahip çıkmakla olur.Aksi Takdirde siyasetçilerimize kızmaya kimsenin hakkı yok..Para veren emir de verir.Güçlü Olan Sözünüde Dinletir.Siz Hiç Borçlu oldugunuz birinin yanında başınınz dik geçebiliyormusunuz? , Eğer bu ülke politikacıalrının başları dik politika yapmalarını istiyorsanız Önce Siz Kendi Ülkenize SAhip Çıkın,Artık Her Ürün Ülkemizde üretilen br ikamesi bulunmakda BELKİ BİRAZ PAHALI,BELKİ BİRAZ KALİTESİZ,Ama ülkemin malı..Kısa vadede önemsiz gibi gördügünüz ve fedakarlıktan kaçındığınız bir davranışınızın çoçuklarımız geleceginden verilmiş bir taviz oldugunu unutmayın... Bir Gün Gelecek Çoçuklarımız Bizlerden Hesap Soracaklar Buna Emin Olunuz... Lütfen Biraz Daha Dikkatli Olalım Ülkemizi Kimseye Muhtaç Etmiyelim. BU VATAN HEPİMİZİN 869 ÜLKEMİN MALI Duyarlılık Hareketi......[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Fazla milliyetci elbette ülkemizi seviyoruz. Ülkemizi iyi bir duruma getirmek için yapılacak okadar çok şey varken sadece yerli malını vererek kısıtlamıssın konuyu. Türkiye de atılan ekmek sayısını biliyormusun? Türkiye de petrol olduğu halde çıkartamadığımızı? Türkiye de ki bor un dünyanın %75 i oldugunun ama bizim bunu kamyonunu 1 dolara sattımızı? bu liste okadar uzun ki.. Cocacola mı colaturka mı? ben cocacola içerim. keske ülker iyisini yapsa da yerlimalı nı tüketiyor olsak. daha kendi benzinimizi tüketemezken.[signature][hline]Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ilaçlar var 8699la başlayan ama sorun bizde DEĞİL! O siyasetçiler seplerine milyonları indirmese ekonomii yine böyle olmaz. bizden afedersiniz ama eşşein bi yeri kadar vergi alınıyor. en pahalı benzin bizde. en yüksek vergiler bizde. peki nerde bu paralar. benzin dolara endeksli derlerdi. dolar çıkar, benzin artar, dolar iner, benzin yine artar. daha söyledikleri sözün arkasında duramayan siyasetçilerin yaptıklarını biz mi temizleyeğiz. hadi temizledik, bunu kendi çıkarları için değilde ülkenin çıkarları için kullanacağını nerden bilelim nasıl güvenelim.?? bu arada shift sux[signature][hline][/b]Msn adresim Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Tamamda SAkin olun iyiki Yazdık ZEhirinizi Bana Akıtmayın :([signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 abi siyasete girmeyin. Kaşımayın beni. Ha bi de şöyle bir durum var. Mesela en basit örnek geçenlerde Rusya kendi çıkarları uğruna bizden domates almayı kesti.Bir süre kriz oldu.Göz göre göre üretilen domatesler çöpe atıldı. Onun yerine fakir fukaraya verilse de açlar doysa hoş olmazmıydı? [signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! [Bu mesaj Prawler tarafından 24 Haziran 2005 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 adidas marka ayakkabı giyen komunist gençliğin meydanlarda dagittigi gazetelerdeki yazılardan biri mi bu yurdumda üretilen fındığın en lüksü avrupaya gidiyor adamlar çikolata yapıp içine koyuyor ondan sonra ülkerin mi çikolatası daha iyi milka nın mı aynı fiyata satılıyor neden ülker alayım ki milka daha kalite üretiyor.. saplantı yanlış ,illa yerli malı ürün kullanın demek hata, hangisi keseme uygun ve kaliteli ise onu seçerim[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: fastreload, 24 Haziran 2005 10:45 tarihinde demiş ki: O siyasetçiler seplerine milyonları indirmese ekonomii yine böyle olmaz. daha söyledikleri sözün arkasında duramayan siyasetçilerin yaptıklarını biz mi temizleyeğiz. olay dun geceye donecek gene sacma sapan bir tartışma yasanacak gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 adidas değil ki sırf bi de Bufalo giyiyor, üstünde lacoste var. İstiklal caddesinde bildiri dağıtıyor. Ondan sonra ben komunistim? Böyle komunisitlik mi olur? Birşeyi savunuyorsan adam gibi savun be. Bu arada Dyna ya katılıyorum, ikisi aynı paraysa daha kalieteli olanını seçerim, illa Türk malı olcak diye kalitesiz mal kulllanmam[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: scarab, 24 Haziran 2005 10:50 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 24 Haziran 2005 10:45 tarihinde demiş ki: O siyasetçiler seplerine milyonları indirmese ekonomii yine böyle olmaz. daha söyledikleri sözün arkasında duramayan siyasetçilerin yaptıklarını biz mi temizleyeğiz. olay dun geceye donecek gene sacma sapan bir tartışma yasanacak gene. Evet tutyorum ben kendimi bu yüzden şimdi. Ben birşey yazmıyorum. Kimse birşey yazmasın. Gerçekleri biliyoruz nası olsa.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 duyarlı oluncak buna kadar o kadar çok konu varki bu yalnızca onlardan bi tanesi.belki de ufak bi bölümü..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya tamam size insan gibi gelen bir maili kopyaladım neden çünki bana dogru geldi haklı bir yazıydı bir sürü şey olabilir ülke namına ama bu yazıda BU KONU ELE ALINMIŞ size insanlık etmektemi suç arkadaşlar gidin başka yere zehir akıtın pls ben adidas giyen kominüstte değilim lafınınızı bilinde konuşun[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Gothic, 24 Haziran 2005 10:34 tarihinde demiş ki YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI..." Sözünü İlk okuldan beri hepimiz Hatırlarız..., evet o günleri hatırlıyorum herkez evden bişyler getirirdi yediklerinin yanında coca cola içerdi. bunlar küçük hesaplar yabancı sermaye bu ülkeye vergi vermiyormu bu ülkeye kazandırmıyormu. boş verin bunları esas çalıp çırpanlar ortalıkta gezerken yerli mal kullanarak bu ülke düzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 dün gece ne oldu?[signature][hline][/b]Msn adresim Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yazıyı koymuşsun topice ama eleştrilere karşı pek duyarlı olamıyorsun insan gibi ne biz hayvanmıyız senle çelişiyorus anlaşamıyorus? ayıp çok kaba bir laf olmuş zehir akıtmak ne demek? kin mi kusuyoruz biz sana fikirlerini bildiren kişiler senle zıt düşünüyorlarsa zehir akıtıyorlar da sen mi melek gibisin olmasın böyle, tartışmaya açık konular hakkında topic açıldığında hele hele duyarlı olun mesajı veren bir topic iken duyarlı olmanın d sini bile göz önüne almıyorsan hata edersin :yapma:[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet yerli malı yurdun malı diyeceğiz malımızı koruyalım diyeceğiz sonra interneti üç kuruş daha ucuza kullanacağız daha fazla oyun oynuyacağız diye telekomun yabancılara satışını alkışlıyacağız . ne güzel dimi ya!! Edit: imla hatalarını düzelttim [Bu mesaj gokhaan tarafından 24 Haziran 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: fastreload, 24 Haziran 2005 10:58 tarihinde demiş ki: dün gece ne oldu? ne olmadı ki.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hangisi daha iyi kalite, hizmet sunarsa onu seçerim[signature][hline][/b]Msn adresim Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: fastreload, 24 Haziran 2005 10:58 tarihinde demiş ki: dün gece ne oldu? türkiyeyi forum yardmıyla kurtarıyoduk, topic gösterimden kaldırıldı, yarım kaldı işimiz :) kısaca deşarj oldu dün.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 tüh ben kaçırmışım gelseydim keşke[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 saat kaça kadar surdu konuyla alakasız ama merak ettim benim sinirlerim dayanamadı yattım uyudumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: forgiver, 24 Haziran 2005 11:01 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 24 Haziran 2005 10:58 tarihinde demiş ki: dün gece ne oldu? türkiyeyi forum yardmıyla kurtarıyoduk, topic gösterimden kaldırıldı, yarım kaldı işimiz :) kısaca deşarj oldu dün. hmm ben napıyodum acaba[signature][hline][/b]Msn adresim Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Evet yerli malı güzel kullanın hep. Propaganda falan hep yasak burada ama.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 aleksi haklı ve dogru olarak konuyu kitlemiş ama dayanamadım, kusura bakma aleksi. arakdaşlar bu konuya biraz duyarlı olun, türkiye 1960larda dünyada uçak yapabilen 6 ülkeden biri idi. daha sonra amerikadan alalım, hem daha ucuza geliyor hemde ne geregi var uzayamı cıkacaz dedi demokrat partiler. sonuc: suanda ucakları fahiş fiyatla amerikadan alıyoruz, amerika bize savaşan sahinlerin düşman tanıma elektronik devresi olarak anlatayım, önemli bir parçayı satmıyor, yani ucaklarımız "kör" ucuyor. f16ların en önemli ozelliklerinden biri bizim uç.aklarımızda yok ne yazık ki. tanklarımızı almanyadan alıyoruz, güneydogu harekatını hatırlayan varsa almanya nota gönderdi, rest cekti bizim tanklarımızı güneydogu harekatında kullanamazsınız diye, mehmetcik eski tanklarla girmek zorunda kaldı ırak hareketine. sonrada vermesi gereken, parası ödenmiş tankları vermedi bunu bahane edip. sadece silah sanayi de degil, tarım bakımından dünyada kendine kendine yetebilen ülkemiz suanda bugdayı arppayı bile dısardan ithal ediyor. konu baslıgını acan arkadasın tutumu yanlıs, alekside dogru karar vermiş ama gercfekten bu konu üzerinde cidden dusunulmesi gereken bir konu. tamam illa gidip kola turka icin demiyorum ama mümkün olduguncada dikkat etmeniz uzun vadede yine sizlerin yararınızadır. cok kötüye gidiyor bu tür işler çok. bugun ucuza aldıgınız pirinci yarın size fahiş fiyattan satarlar almak zorunda kalırsınız tüm ülkenin milli serveti erozyon gibi akıp gidiyor :([signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Gothic nickli arkadaş la özel mesajdan konuştuk hatasını anladı başta yanlış tutum içindeydi evet kendide kabul etti şuan sorun yok. Ülkemizde araba sanayine neden tam destek verilmiyor? vergiler neden aşağıya çekilip devlet desteği olmuyor? neden yerli malı kaliteli araba üretimi yapamıyoruz? devlet zaten yurt dışından gelen arabalara en yüksek gümrük vergisini uyguluyor belkide dışa bagımlılıgı azaltmak tofaşa şahine binmek için? neden yani ne zorunluluğumuz var ki? benim canım kıymetli ilk kazada mefta olacak arabaya neden vereyim para? ülkeme yararlı olucaksam kalkındırıcaksam benim ölüm mü yarar lı olacak? çelişki çok fazla bir yandan dedigim gibi yurt dısında üretilen araba ülkeye girşi zora sokup engellemek politikası sürerken diğer yandan en önemli üretimlerimizden tarım ürünlerini bile yurt dışından alıyorsak şahan ne diyordu yav bırah yav yav bırah yavv[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 24 Haziran 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Baştaki tutum için özür dilerim Herkezden...!!![signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar