BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Gece savaş vardı saat 4 suları girdim savaş ortasında uykum geldi yattım sabah kalktım saat 8: 30 du pianada orclar geziyor El morad istila altında diyordu saat 12:55 hala El morad istila altında yaklaşık 7 saattir elmorad istila altında WWWWWWWTTTTTTTTTTTFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!![signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hala el morad istila altında :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ulan ne oluyor 7 saat istilamı olur hay gm senin ........[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 way be yuh yani 7 sdaat boyunca ne np kasmışlardır[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
marksman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ewt 2 mage 2 archer 1 assasin orc piananın altında civcivleri doğruyordu ve hepsinden 100 np gitiğine göre aadmlar bayram yaptı biz onları temizledik ama lunar gatede ordu wardı :D eslant gatedede baya bi kişi wardı lvl 60 üstü bi kaç el morad gördüm sadece orcların alayı gelmiş el moradlara olan güvenim sarsılıyor nerde bu insanlar ???
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: BuRiAL_TR, 24 Haziran 2005 12:53 tarihinde demiş ki: Gece savaş vardı saat 4 suları girdim savaş ortasında uykum geldi yattım sabah kalktım saat 8: 30 du pianada orclar geziyor El morad istila altında diyordu saat 12:55 hala El morad istila altında yaklaşık 7 saattir elmorad istila altında WWWWWWWTTTTTTTTTTTFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!! o arada bonus bi savas daha gerceklesmis olmasin?[signature][hline]develer, deveeee!
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yok yok doru diyo bonus falan diil :D bol bol np :)[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 oeehh diyorum o zaman..[signature][hline]develer, deveeee!
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Gm'in uyuyakalmış olması kuvvetle muhtemeldir[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Biri bana cooltang kimdir, pm ile açıklasın lütfen
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 öh baydı çıktım ya dünyayı kurtar kurtar bitmiyo :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Eternalus, 24 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Gm'in uyuyakalmış olması kuvvetle muhtemeldir Savaşı Gm ler yapmiyor otomatik saatlere göre server yapiyor bence bi yanlışlık cıkmıştır.[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
EvoLation_Priest Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Hep insanlarmı np kasacak orc larada hak tanındı sanırım :D yada yanlıslık var :P[signature][hline]Name: EvoLution_Priest Nation: El-Morad Clan: Knights Lvl: 6x Server: Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bunu server nası yapıyor kardeşim? Siz şimdi bu haldeyken karustan Elmorada geçebiliyomusunuz? bunun cevabını bi verin bakim ben sana Server mı yapıyo GM tayziklimi diyim :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Savaşları Başlatan sona erdiren Server otomatik saatler ayarlı Offical forumlarda yazılmıştı.Odinin adresini alın gidin dövün ozaman alla alal[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Azuhahhaz... Komik lam bu oyun :horace: Humanlar günah keçisi. Her halt onların başına geliyor gariplerim :D[signature][hline] Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: fatihkaraca, 24 Haziran 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Azuhahhaz... Komik lam bu oyun :horace: Humanlar günah keçisi. Her halt onların başına geliyor gariplerim :D Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Fatiii Allah seni davul etsin beni de tohmah, bu ne lemmm yarıldımmm...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yazıhtır, tohmah olup vurma bana abey.. Bahsana saatlerdir orklar vuriy :([signature][hline] Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Tomahawk olam o zaman, tek vuruş kökten çözüm hesaabı :-)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi
EvoLation_Priest Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bitti savaş :D[signature][hline]Name: EvoLution_Priest Nation: El-Morad Clan: Knights Lvl: 6x Server: Ares
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 piuuvv, girdigimde potsuz kalmis, scrollari bitmis orclar geziniyordu ortalikda. ~1k NP biraktilar saolsunlar..[signature][hline]develer, deveeee!
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Savaş bitti ama biter bitmez bazılarımız lunar gate den geçti. ehe ehe neyi düğü belirsiz bir haritada, warder ve keeper lardan mahrum sadece inn hostess gibi varlıkları keserek, ha bi de orclar çıkıyo bazı bazı, dolanıp duruyolar. Ben çözemedim bu harita nası bişi la:D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bu GM'ler bence taraf tutuyo abicim... Savaşta da aynı olayı yapıyolar bize lag düşüyo adamlar da bizi çatır çatır kesiyo bazen bize sus payı olarak savaşları kazandırıyolar..[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang,Kamikaze İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Öne çıkan mesajlar