_FrOsT_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Windows'um çöktü.Masaüstündeki dosyalara ulaşabiliyorum ancak Evrak çantası açtım ve almam gereken yedekler onun içinde ama içine giremiyorum dosyaları alamıyorum başka bir klasör kullanarak xp kurdum yeniden ondada doc.&set. te eski kullanıcıya giremiyorum erişim engellendi v.s... diyor. Evrak Çantası içindeki bilgilerimi nasıl kurtarabilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim...[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Araçlar/Klasör Seçenekleri/Görünüm bölümüne gir. Orada Basit dosya paylaşımı kullan (Önerilen) yazan kutudaki işareti kaldır. Artık dosyaların security'lerini düzenleyebilirsin.Erişemediğin klasörün üzerinde sağ tuş özellikler yap.Güvenlik bölümüne gir.Oradan Gelişmiş Sekmesine tıkla.Denetimler ve Sahibi kısmından gerekli düzenlemeleri yapabilirsin.Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar