Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Tuğba Özay gibi forma sokma şeyisi hazırlasa. Peteğe iyi gider, arkadanda şarkı çalar.[signature][hline]Deli333
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hemen pati petek dinçöz fan grubunu kuralım adımızda hazır bal peteği... şaka bir yana sevmem hiç kendilerini[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
veruca_salt Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 petek dinçöz deil olay da can tanrıyar denilen amcada süper bir ticari zeka var..ote yandan sevgilisini -kasetlerini falan yani yanlış anlasılmasın hasa!- pazarlayan bi adamin zekası neresindedir diye sormayın kilitleniorum..of ne dedim ben?: )[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep..
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bu kadını(yaratığı) gebertesin geliyo her gördüğümde...görmediğimde de geliyo gerçi.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 25 Haziran 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Dinlemem, izlemem, görmem, tanımam..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 isterse 100 tane albüm yapsın..yınede bi halt olmaz petek dıncoz den[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar