Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Petek Dinçöz'den yeni albüm müjdesi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hemen pati petek dinçöz fan grubunu kuralım adımızda hazır bal peteği...
şaka bir yana sevmem hiç kendilerini[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
petek dinçöz deil olay da can tanrıyar denilen amcada süper bir ticari zeka var..ote yandan sevgilisini -kasetlerini falan yani yanlış anlasılmasın hasa!- pazarlayan bi adamin zekası neresindedir diye sormayın kilitleniorum..of ne dedim ben?: )[signature][hline]* veruca¹º*
..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep..
Mesaj tarihi:
Bu kadını(yaratığı) gebertesin geliyo her gördüğümde...görmediğimde de geliyo gerçi.[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.

[Bu mesaj Cd- tarafından 25 Haziran 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dinlemem, izlemem, görmem, tanımam..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
  • Yeni Oluştur...