Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Numb bişiler yapıcak.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bişiler. günden güne..
[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.

Mesaj tarihi:
Cool olmuş, ama bende bir izlenim bırakmadı olsa olsa gülben ergen'in arka sokaklar adlı şarkısına kaset kapağı olur :)[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<

Şebnem Ferah Fan Club
Mesaj tarihi:
korku filmi kapağı olabilir koridorun sonuna küçük saçları daınık bi capon kızı koyarsan eli bıçaklı...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
Mesaj tarihi:
said:
Zagg, 21 Haziran 2005 08:52 tarihinde demiş ki:
Cool olmuş, ama bende bir izlenim bırakmadı olsa olsa gülben ergen'in arka sokaklar adlı şarkısına kaset kapağı olur :)

ya biri ya öbürü be güzelim.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Mesaj tarihi:
said:
Dev, 21 Haziran 2005 10:38 tarihinde demiş ki:
korku filmi kapağı olabilir koridorun sonuna küçük saçları daınık bi capon kızı koyarsan eli bıçaklı...

aaaa silahsız olmalı. varlığı öldürür onun[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
yüz ifadelerinin gözükmesinden yanayım.[signature][hline]valandil ownz j0o!
and i exhale , causing the oceans` endless waves.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Mesaj tarihi:

diğer.
[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.

[Bu mesaj Numb tarafından 22 Haziran 2005 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
vector tool+ p.s çizim+ a4 tech mouse.[signature][hline]
Mesaj tarihi:

önceden vermiştim gerçi. burda toplayalım. fotoğrafı bana ait. birazda p.s
[signature][hline]

[Bu mesaj Numb tarafından 23 Haziran 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
vacan street çalışmanda karşıda görünen direk bozmuş. Benim çektiğim fotoğraflarıda hep direkler bozuyor. YA HER YER DİREK SANATSAL FOTOĞRAF ÇEKEMİCEK MİYİZ?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Mesaj tarihi:
Zaten sırf siz fotoğraf çekemeyin diye ben diktiriyorum onları oraya. Sonra kendim çekeceğim zaman ohoop bir düğmeye basıyorum iniyolar aşaa.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hocam sende direk fobisi başlamış. direkofobia diyoruz buna biz :-)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
japon mapon bísi vardi o hos olmus adas... dur seni favorite yapiim ben :) calismalarini bekliyos... ama sen benim fotolari hic begenmedin anlasilan :([signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Mesaj tarihi:
hastasıyım olm bizzat senin hastanım yani :-) niye begenmiyim. adaş olsun taştan olsun.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...