Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

P900

misroiz

Öne çıkan mesajlar

acıkca solemek gerekirse su sıralar bu telefona takmıs durumdayım rüyalarıma falan bile girdigi oldu.. ve merak ettigim bazı seyler var... öncellikle bu telefonla ilgili yorumlarınız ne olurdu?? sonra mesela telefonu aldık diyelim nerden program falan yükleme sansımız oluyo?? bunların cvplarından sonra emin olabilirimki daha cok soru gelebilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hoş telefon fakat aşırı derecede büyük. klavyesi yeterince kullanışlı değil. kalemi kayıp olursa veya klavyesi yanlışlıkla kırılırsa için var. fakat fena değil. programları internetteki sitelerden bulabilirsin. p900 için çok fazla göremedim fakat bulabilme şansın genede yüksek. eğer telefon hakkında biraz daha fazla bilgi ve şöyle içine bakayım diyorsan pek çok teknosa'ya yerleştirmişler. orada deneme şansı bulabilirsin. (ankara'da yaşıyorsan armada teknosa'da var mesela)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Bana göre berbat bi telefon. Neden ?

1) Şarzı ancak 1 gün dayanabiliyor. (fazla kurcalarsan )
2) Aşırı büyük ve aşırı yavaş. (telefonun sadece açılması 2 dk.)
3) Kamerası cok kötü.( ozellikle karanlık mekanlarda berbat)
4) Oyun onamak zor. ( gereksiz ama yazayım dedim. )
5) Telefonun kendisi sağlam ama dokunmatik ekran cok hassaz. (bizim arkadas kapak kapalıyken ustune oturdu cam kırılıdı. ps: arkadas 55 kilo civarı :) )

ps: telefonu cok buyuk hayallerle aldım ama bekledigim gibi cıkmadı. 1100 kullan daha iyi desem yeridir :)[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
misroiz, 15 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
acıkca solemek gerekirse su sıralar bu telefona takmıs durumdayım rüyalarıma falan bile girdigi oldu.. ve merak ettigim bazı seyler var... öncellikle bu telefonla ilgili yorumlarınız ne olurdu?? sonra mesela telefonu aldık diyelim nerden program falan yükleme sansımız oluyo?? bunların cvplarından sonra emin olabilirimki daha cok soru gelebilir :)

Bizim zamanimizda kizlar felan girerdi ruyalara...Waybeeee[signature][hline].Only God Will Judge Me.
Sosyal ağlarda paylaş

bende p900 var birde 3230 p900 la mukayese bile etmem fakat p910i de benim rüyalarıma giriyor 265k renk 320x240 çözünürlük ve 1gb bellek upgrade imkanı n leri inceledim p910 dan iyi olduklarını düşünmüyorum tabiiki görüntülü iletişim desteklenmediği sürece .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...