misroiz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 acıkca solemek gerekirse su sıralar bu telefona takmıs durumdayım rüyalarıma falan bile girdigi oldu.. ve merak ettigim bazı seyler var... öncellikle bu telefonla ilgili yorumlarınız ne olurdu?? sonra mesela telefonu aldık diyelim nerden program falan yükleme sansımız oluyo?? bunların cvplarından sonra emin olabilirimki daha cok soru gelebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bu telefon çok pahalı bence, biliyorum bilgisayar gibi bişi süper ama bu kadarı da gereksiz =).. tabi illede almak istiorsan vereceğin paraya değer bence.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 peki bu mu yoksa cikacak olan n serisi mi? hangisi daha iyi?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hoş telefon fakat aşırı derecede büyük. klavyesi yeterince kullanışlı değil. kalemi kayıp olursa veya klavyesi yanlışlıkla kırılırsa için var. fakat fena değil. programları internetteki sitelerden bulabilirsin. p900 için çok fazla göremedim fakat bulabilme şansın genede yüksek. eğer telefon hakkında biraz daha fazla bilgi ve şöyle içine bakayım diyorsan pek çok teknosa'ya yerleştirmişler. orada deneme şansı bulabilirsin. (ankara'da yaşıyorsan armada teknosa'da var mesela)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 süper bi telefon... :D aşırı büyük bence ama sağlam yani.. :D[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bana göre berbat bi telefon. Neden ? 1) Şarzı ancak 1 gün dayanabiliyor. (fazla kurcalarsan ) 2) Aşırı büyük ve aşırı yavaş. (telefonun sadece açılması 2 dk.) 3) Kamerası cok kötü.( ozellikle karanlık mekanlarda berbat) 4) Oyun onamak zor. ( gereksiz ama yazayım dedim. ) 5) Telefonun kendisi sağlam ama dokunmatik ekran cok hassaz. (bizim arkadas kapak kapalıyken ustune oturdu cam kırılıdı. ps: arkadas 55 kilo civarı :) ) ps: telefonu cok buyuk hayallerle aldım ama bekledigim gibi cıkmadı. 1100 kullan daha iyi desem yeridir :)[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroiz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 karakans direk bitirmiş telefonu :) ama bakalım kısmetse ay sonunda alcam direk.. acaba 400-600 arası baska ne alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 600 miliona alabilirsen k750i al[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StiF Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: misroiz, 15 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki: acıkca solemek gerekirse su sıralar bu telefona takmıs durumdayım rüyalarıma falan bile girdigi oldu.. ve merak ettigim bazı seyler var... öncellikle bu telefonla ilgili yorumlarınız ne olurdu?? sonra mesela telefonu aldık diyelim nerden program falan yükleme sansımız oluyo?? bunların cvplarından sonra emin olabilirimki daha cok soru gelebilir :) Bizim zamanimizda kizlar felan girerdi ruyalara...Waybeeee[signature][hline].Only God Will Judge Me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bende p900 var birde 3230 p900 la mukayese bile etmem fakat p910i de benim rüyalarıma giriyor 265k renk 320x240 çözünürlük ve 1gb bellek upgrade imkanı n leri inceledim p910 dan iyi olduklarını düşünmüyorum tabiiki görüntülü iletişim desteklenmediği sürece . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 birde burarada 2005 symbian ve qiu oyunları inanılmaz ps1 den bile daha kaliteli grafikler ngage ler yanlarında amiga gibi kalıyor mutlaka kontrol edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 910 nda falza farkı yok bence kesinlikle alınmaması gerekn bi telefon. Kamerasi ii olsa bise demicem o bile kotu...[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar