dalamardl Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 adamlara verilecek cevaplar neydi bi söylermisiniz
EvoLation_Priest Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Fatihkaraca tek tek YENİ BASLAYANLAR ICIN konu yazmıs ama biraz okusan bulurdun ama al yinede.Bende Fatihkaraca nın yazısından kopyaladım. Nation'unuzun Captain'ine gidiyorsunuz (Karus : Captain Fargo (345,1700) El Morad : Captain Falkwine (1705,330)) Sizden 7 adet Key Guardian'ı sırasıyla gezmenizi ve onlardan anahtaarları toplayıp kendisine getirmenizi isteyecek. Bir nevi amelelik yaptırtacak. Çıkacaksınız keşfe. Karuslar Breth'te, El Morad'lar Piana'da arayacak. Dikkat etmeniz gereken konu anahtarları sırasıyla almanız gerekiyor. Anahtarcıları bulduğunuzda size sorular soracaklar. Anahtarcılar ve soruların cevapları şu şekilde : 1. Anahtarcı : Sentinel. Sorusunun cevabı : 1 2. Anahtarcı : Watcher. Sorusunun cevabı :1 3. Anahtarcı : Protector. Sorusunun cevabı : 2 4. Anahtarcı : Ranger. Sorusunun cevabı : 2 5. Anahtarcı : Patroller. Sorusunun cevabı : 1 6. Anahtarcı : Racon. Sorusunun cevabı : 2 7. Anahtarcı : Keeper. Sorusunun cevabı : 2 (Eğer bir anahtarcının sorusuna yanlış cevap verirseniz tüm anahtarcıları yeni baştan arayıp bulmanız gerekir.) Anahtarları toplayım Captain'e geri götürdüğünüzde size 14,500,000 exp. verir. Bu exp. level 50'den 51'e atlamanıza yetecektir. KOLAY GELSIN[signature][hline]Name: EvoLution_Priest Nation: El-Morad Clan: Knights Lvl: 6x Server: Ares
dalamardl Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hocam saol da adam yenı başlayanlar için demiş sen olsan bakarmıydın oraya 51 görevi için!!
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Evet topici biraz newbieler için ama onuda oraya sıkıştıvedik :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn
EvoLation_Priest Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Okumasını bilirsen bulursun Lambur lumbur konu acılıyor.Fatihkaraca ya solerız duzeltir.Tüm questler diye ayırır onu ama gerke yok bence.Ben ilk girdğimde orayı okumustum.[signature][hline]Name: EvoLution_Priest Nation: El-Morad Clan: Knights Lvl: 6x Server: Ares
adonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben oraya baktım valla 51 görevini? şimdi sen öle deyince dank etti :D. ben harbi nie oraya baktım :p[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin.
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: dalamardl, 24 Haziran 2005 17:53 tarihinde demiş ki: hocam saol da adam yenı başlayanlar için demiş sen olsan bakarmıydın oraya 51 görevi için!! Level 51 olanlar daha oyuna yeni başlamış sayıldıkları için.. Priest level 57, Rogue level 60, Mage level 60, Warrior level 62 olana kadar n00bdur, acemidir, yenidir... İsteyen kabul etsin isteyen kabul etmesin. Bu böyle..[signature][hline] Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bide 62lvl olupta ezik olan mageler var :P[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 mesela? artık n00b deılmısım demekkı ama sattım charı alan sevınsın n00b deılmıs charım:D :D :D :D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim===>cıkıs yolunu buldum charı satıorum:) Char için Bakınız:
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: fatihkaraca, 24 Haziran 2005 18:17 tarihinde demiş ki: said: dalamardl, 24 Haziran 2005 17:53 tarihinde demiş ki: hocam saol da adam yenı başlayanlar için demiş sen olsan bakarmıydın oraya 51 görevi için!! Level 51 olanlar daha oyuna yeni başlamış sayıldıkları için.. Priest level 57, Rogue level 60, Mage level 60, Warrior level 62 olana kadar n00bdur, acemidir, yenidir... İsteyen kabul etsin isteyen kabul etmesin. Bu böyle.. noobluk lvlla olmeyyoooooorrrrr. bak mesela diezde lvl 67 chromnium var yada adı her neyse o mesela noobdur pk yapmayı bilmez vs. acemidir yani noob olayı[signature][hline]unholy ownz u [Bu mesaj HasMez tarafından 24 Haziran 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 çok mu action yaptın adamlada biliyosun o adam diezdeki en iyi pk yapan adamlardan biridir charını hacklettirdi şimdi başkası oynuyor[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: dalamardl, 24 Haziran 2005 17:53 tarihinde demiş ki: hocam saol da adam yenı başlayanlar için demiş sen olsan bakarmıydın oraya 51 görevi için!! puhahaha Sana benden hayat combosu :tebrikz:[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Pluton, 24 Haziran 2005 20:43 tarihinde demiş ki: çok mu action yaptın adamlada biliyosun o adam diezdeki en iyi pk yapan adamlardan biridir charını hacklettirdi şimdi başkası oynuyor o herif hiç bi zaman diezdeki en ii pk yapan adam olmadı ayrıca şu son 2 aydır kim oynuyosa ondan bahsediyorum öncesini bilmedigim için yorum yapamam.[signature][hline]unholy ownz u
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Son 2 aydır başkası oynuyo işte[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 halbuki ben 2 ay diyerek sadece blöf yapmıştım[signature][hline]unholy ownz u
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 :) değil :lol: :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Öne çıkan mesajlar