Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neon?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar evde neon yapmanın bi yolu varmıdır veya en ucuz nasıl yaptırılır bilen eden varmı chemical bilir diye düşnüyorum ama...[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Mesaj tarihi:
Ne o?[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
normal neon lamba şu gazlı olanlardan :D bugün sordum 20 cm liğe kendisi 10m ilyon adam düzgün telaffuz edememekle beraber bide trafosu demeye çalıştı 100 milyon dedi iyi günler dedim[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Mesaj tarihi:
florasanı aç içindeki gazı boşalt
gerekli kimyasalı bul( o kadarını bul) doldur içini.
hadi be bu kadar kolay değildir herhalde :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Mesaj tarihi:
işin kötü tarafı adama yaptırmak istediğimde yazı filan değil uğraştıracak bişi deil yani direk çubuk :D bu arada araba altına takılanlar nasıl takılInIyo?[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Mesaj tarihi:
said:
anil_selam, 24 Haziran 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
işin kötü tarafı adama yaptırmak istediğimde yazı filan değil uğraştıracak bişi deil yani direk çubuk :D bu arada araba altına takılanlar nasıl takılInIyo?

bole neon oluyo

===================

bu neona klipsler takılıyo

==L==============L==
sona bu klipsler arabanın altına vidalanıyo.

kablosu var tabi bide bunun oda elektrik aksamından bi kablo cekilerek monte ediliyo.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mesaj tarihi:
araba altı neonlar pahalı degil 60cm i 25 milyon falan tüm tesisatıyla beraber.

neon enerjisi direk aküden alınıyor.bunu tahmin edemicek ne var?[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

[Bu mesaj Fistan tarafından 24 Haziran 2005 03:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
araba altındaki neden pahalı olsunki direk aküden şey ediliyo onlar bildiim kadarıyla ama arada dönüştürücü filan olması gerekir mantıken... chemical nerdesiin :D[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Mesaj tarihi:
chem uyur bu saatlerde her normal insanın yaptığı gibi:)
ama florasan tak böyle arabayı çalıştırdığında "pık pık hobaaa" diye iki göz kırpıp yansın:-)
neonu napacan ya, yollar kazındı da aydınlatacan mı önünü?[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet
For those About to ROCK..
we SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
neon yapamazsın cam eriticek ocağın, elinde taşıyabiliceğin bir cam eriticek torchun uzuun uzuun cam boruların ve çok iyi bir camcılık yeteneğin camın içine neon gazını basıcak tüpün ve o en son ve dipte olan tabanca vari şeylerden lazım:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
  • Yeni Oluştur...