HasMez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 beyler bi arkadaşla amatörce kısa metraj filmi çekmeye karar verdik. yalnız kilitlenmiş bir durumdayım ve aklıma enteresan bir senaryo gelmiyor. fikirlerinizi eklerseniz belki ortaya güzel bişey çıkar. ilgilenip vakit ayıranlara şimdiden teşekkürler.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Aklıma senaryo gelse gider çekerim. Niye başkasına vreyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 offf offff... Abi bu tipler nedir böyle yahu? Alt tarafı fikir ver dedik.. Bunu bu kadar abartıcak ne var ki? Hesapta karizma yapıcak...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Fikir ve sanat ürünlerinin değerini bilmeyecek kadar moloz olup böyle anlamsız postlar atan arkadaşları Pati de istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Demek gaza geldiniz kısa film çekeceksiniz ha? Aferin size. Kısa film nedir biliyor musunuz siz? Bugün bir senaryo yaratmanın değerinin ne denli büyük olduğunun farkında mısınız? İnsan neden alıp sıfırdan yarattığı senaryoyu size versin? ya da aklına gelen fikri ne diye başkaları film çeksin diye heba etsin? Yaratmanın, film üretmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Moloz yığınlarından farkınız yok. Elinize kamera alınca kendinizi bir bok sanıyorsunuz. Ama hiçbir boktan anlamıyorsunuz. Anlamadığınız mesasjlarınızdan açıkça ortada.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya abi panik yapma...İsteyen verir,isteyen vermez..Çıkar belki biri sana kötü olur yani,boşver..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 LOL... Senin gibi adamlarla uğraşmaktan ben bıktım artık. Hayatın her anında, tohumuna para saymış gibi beni buluyorsunuz... En ufak bir iyi niyet, bir destek verme söz konusu değil.. Bir de "yok biz bu adamları pati'de istemiyoruz" falan filan diye şuursuzca muhalefet ediyosun.. Ya arkadaşım, böyle muhalefet etmekle olmaz bu işler... Bir fikrin varsa ya paylaşırsın ya da çekip gidersin.. Forum'daki insanlar senin için "aaaa vallahi bravo, nasıl tersledi adamları.. Ee tabi adam haklı, sinemanın, senaryonun değerini biliyor" şeklinde düşünüceğini falan zannediyosan git kendini bi dolaştır gel.. Hayır, öyle bi post atmışsın ki menopoza girdiğini falan düşündüm bi an. Direkt olarak haykırmışsın "tiz tinemamnın nöldüdüdünü bilidonuzmu hedödöd hedeeedede"... Ayıptır ya, biz burada bişeyler üretelim, bişeylerle uğraşalım, sizlerin de fikrini alalım dedik.. Böyle bir orangutan yavrusuyla karşılaştık.. Arkadaşım bu topic'de sana cevap hakkı doğdu, cevabını ver ondan sonra başka bir post atıp benim sinir katsayımı yükseltme... Saygılarımla...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sonuçta amatör geyik bişi arıyolar bu kadar abartmaya lüzum yok.Aklıma bişeler gelirse atarım msg[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Selamon, 22 Haziran 2005 05:25 tarihinde demiş ki: Demek gaza geldiniz kısa film çekeceksiniz ha? Aferin size. Kısa film nedir biliyor musunuz siz? Bugün bir senaryo yaratmanın değerinin ne denli büyük olduğunun farkında mısınız? İnsan neden alıp sıfırdan yarattığı senaryoyu size versin? ya da aklına gelen fikri ne diye başkaları film çeksin diye heba etsin? Yaratmanın, film üretmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Moloz yığınlarından farkınız yok. Elinize kamera alınca kendinizi bir bok sanıyorsunuz. Ama hiçbir boktan anlamıyorsunuz. Anlamadığınız mesasjlarınızdan açıkça ortada. sen madem bu kadar ukalalık taslicaksın bari bir temele dayandır ukalalık yapıcagın mevzuları. öncelikle ilk mesajımı okumadıgın (okuduysanda belli ki anlamamışsın) açıkça ortada özellikle "amatörce" kısa metraj film çekmek istiyoruz dedik , hiçbir iddamız yok , kimseye rekabet okumuyoruz, kendi adımıza birşeyler yapmak istiyoruz ve kendimizi bir şekilde sınamak istiyoruz .eger sen insanları hobi seçtikleri ve bunu oluşturmaya çalıştıkları için aşşagılayabilecek kadar düşüyorsan senden gelicek cevapların gözümde degeri 0'dır. kaldı ki kimseden senaryo falan istedigimiz yok sadece "insanların" fikirlerini paylaştıklarını düşünerek bu topici açtım ama görünen o ki bu kadar geniş konsepti olan ve birçok kaliteli kullanıcıya hitap eden paticik gibi bir forumda senin gibi paylaşımı baltamaya çalışan kişilerde oluyormuş. tekrar belirtiyorum amatörce kısa metraj bir film çekmek istiyoruz fikirlerinizi paylaşmak isterseniz buyrun paylaşın ama lütfen bu arkadaş gibi kirlilik yapmayın. bu arada kusura bakma biz anamızın karnından özenti entellektüel agızlarıyla çıkmadık zaten seninle o konularda aşık atmak gibi bir niyetimizde yok.[signature][hline]unholy ownz u [Bu mesaj HasMez tarafından 22 Haziran 2005 07:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Hayır abi, benim asıl merak ettiğim bugün beğeniyle izlediğiniz Sinema filmlerinin yönetmenleri analarının karnında çekmedi filmlerini keza senaristleri de analarının karnında yazmadı. Bak ya delirtti adam beni sabah sabah...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Selamon, 22 Haziran 2005 05:21 tarihinde demiş ki: Fikir ve sanat ürünlerinin değerini bilmeyecek kadar moloz olup böyle anlamsız postlar atan arkadaşları Pati de istemiyoruz. said: Selamon, 22 Haziran 2005 05:25 tarihinde demiş ki: Demek gaza geldiniz kısa film çekeceksiniz ha? Aferin size. Kısa film nedir biliyor musunuz siz? Bugün bir senaryo yaratmanın değerinin ne denli büyük olduğunun farkında mısınız? İnsan neden alıp sıfırdan yarattığı senaryoyu size versin? ya da aklına gelen fikri ne diye başkaları film çeksin diye heba etsin? Yaratmanın, film üretmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Moloz yığınlarından farkınız yok. Elinize kamera alınca kendinizi bir bok sanıyorsunuz. Ama hiçbir boktan anlamıyorsunuz. Anlamadığınız mesasjlarınızdan açıkça ortada. Ahahahah şimdi sinirim geçti, bi daha okudum da arkadaş yedirememiş peşpeşe kasmış postlarını :D Kuzum nedir senin meslek? İnşaat ile ilgili galiba?[Bir de molozlarla pek bi içli dışlı.. Şantiyede çalışıyosun galiba?? Umarım orada da böyle davranmıyosundur yoksa seni orada gıdıklamaları yakındır :) PS: Vizyon'daki sevgili arkadaşlardan böyle bir polemiğe karıştığım için özür dilerim. Bu tipteki insanların davranışları beni, bir başkasını kızdırdığından kat kat daha fazla kızdırıyor... Saygılarımla... [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others [Bu mesaj Murtaza tarafından 22 Haziran 2005 08:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Selamon, 22 Haziran 2005 05:25 tarihinde demiş ki: Demek gaza geldiniz kısa film çekeceksiniz ha? Aferin size. Kısa film nedir biliyor musunuz siz? Bugün bir senaryo yaratmanın değerinin ne denli büyük olduğunun farkında mısınız? İnsan neden alıp sıfırdan yarattığı senaryoyu size versin? ya da aklına gelen fikri ne diye başkaları film çeksin diye heba etsin? Yaratmanın, film üretmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Moloz yığınlarından farkınız yok. Elinize kamera alınca kendinizi bir bok sanıyorsunuz. Ama hiçbir boktan anlamıyorsunuz. Anlamadığınız mesasjlarınızdan açıkça ortada. Yapamassınız kardeşim kısa film falan yassagh Müdürün emri var.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Karqa Corte nickli oyuncuyu tanıyan biri varsa bana mesaj atsın lütfen öms den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 çok agresif olmuş ortam[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Allah ıslah etsin. Ne demek istediğimi bir parça olsun anlamaya bile çalışmadan, sanat ürünlerinin değerini, fikir bulmanın zorluğunu bir nebze olsun tanımadan, fikir paylaşalım deyip farklı düşünüyor diye bir insana hakretler yağdıran, iğrenç, kokuşmuş bir kitleymişssiniz yahu.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Selamon, 22 Haziran 2005 05:21 tarihinde demiş ki: Fikir ve sanat ürünlerinin değerini bilmeyecek kadar moloz olup böyle anlamsız postlar atan arkadaşları Pati de istemiyoruz. moloz ? nedir yani basit bir seneryo fikri istenmiş, senden tez çalışman, yıllarca oturup yazdığın seneryon istenmiyor. bi tarafından basitçe uyduracağın ufak bir fikir istenmiş abartan sensin bu olayı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hemen hazırladım bi senaryo bi adam var adı ali. şimdi bu ali gidiyor yolda sonra ölüyor. sonra memet le veli geliyor bu niye öldü diye. sora onlarda ölüyor. daha sonra credits giriyo araya[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: HasMez, 22 Haziran 2005 04:01 tarihinde demiş ki:beyler bi arkadaşla amatörce kısa metraj filmi çekmeye karar verdik. yalnız kilitlenmiş bir durumdayım ve aklıma enteresan bir senaryo gelmiyor. Hmm. 1.Ne kadar süremiz var. 2.Aklınızda hiç mi bir fikir yok? (Yani teletubies'den etkilenme kaliteli ve güzel bir senaryo koyarsak önünüze olur mu?)2.sorunun amacı ufakta olsa bir çerçeve çizilmesi gerekliliğini göstermekti sadece. Ne olursa olsun ölüm, ruhlar vs. gibi ilk kısa filmler için klişe konulardan uzak durun. 3.FX kullanabilicekmisiniz Evet sizin yeteneklerinize göre sınırlıyorum senaryonun konusunu içeriğini 4.Ekipmanınız neler Robert Rodriguez El Mariachi yi emanet el kamerası ile çekmiştir. Oyuncuların büyük bir kısmı İngilizce bilmemektedir.Ekipman değil yürek önemlidir Son olarak bu akşam yola çıkıcam (tatile) aklıma gelen bir şey olursa yollarım sana..Ama yine de sınırlarımızı çizersen daha iyi olur. Komedi mi,tarihle ilgili bişiler mi, bilim kurgu mu (star wars parodisi falan), aksiyon mu... Biz arkadaşlarla yeni SW parodisi çektik şimdi FX'leri yapıyoruz (kare kare) (ışın kılıçları arko traş kreminden bozma ve yodamız dizleri üzerinde yürüyen (dizlerini görmüyorsunuz tabi) uzun kulaklı bir genç) Sınırı çiz senaryoyu al![signature][hline] [spo1=misal bir fx örneği 5dk da bu kadar] Font berbat oldu biliyorum ama 5dk da bu kadar işte...[/spo][Bu mesaj dasaaa tarafından 22 Haziran 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Dasaa, kurbanın olam senin :) Öncelikle sıkılmadan uzun uzun yazdığın için teşekkürü borç bilirim. Zaman konusunda endişelenmene gerek yok. Aslında aklımızda herhangi bir fikir yok ama ikimiz de ortaya bir fikir atıldığında ondan esinlenip "aa dur şurası şöyle olsun, dur burasını şöyle yapalım" diyerekten daha farklı bşiler yapabiliriz. Evet FX düşünüyorum... FLash'i çok kapsamlı olmasa da kullanabilirim. Örnek: Sinek&Ümit Sinema ekipmanımız sadece el kamerası.. Tabi filmi patlamalı, çatlamalı çekicek kadar bir tecrübemiz yok. O yüzden ufak boyutta bir aksiyon söz konusu olabilir, komedi ağırlıklı düşünüyoruz.. :) Tekrar teşekkürler.. Saygılarımla.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others [Bu mesaj Murtaza tarafından 22 Haziran 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Patlamalı çatlamalı şeyler için -genelde- kolaya kaçıp özel efekt paketleri kullanıyorum ben. (Yani bi kere fotoşap! da yaratıp sonra onları kullanıyorum) [işi bitirince ilk bi ay kapalı bi community de göstericez Onlar izin verirlerse sonra buraya da upload ederiz] Aklıma bir şey gelirse yazar yollarım ben. Vakit olursa Storyboard çizimlerine başlarım keyfimize göre değiştiririz sonra. Kolay gelsin size[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 dasaa öncelikle pozitif bişeyler katma istegin için sana çok teşekkür ediyorum. bana kalırsa murtaza nickli (ümit) arkadaşın oynaması iyi olur ,tam kampüs tipi var adamda. hafiften gizemli bakışları duruşları fln var. pek anlamıyorum sonuçta fakat izleyici olarak enteresan geldi tipi. bu arada belirtiim hiç fikrimiz yok degil fakat komple bir senaryo oluşturamadık (nede olsa hiç tecrübemiz yok). benim aklımda 2 şey var. bitanesi ; normal gününü yaşayan bi elemanın başına enteresan olaylarlar geliyor günü çok farklı bir şekilde noktalanıyor. birde ; dedektiflik kıvamında büyük ölçüde komediye kaçan basit bir senaryo oluşturabiliriz. bkz. pink panther/peter sellers. bize özgü , basit ve anlaşılabilir esprilerle bezeyebiliriz. şuan burada yapmak istedigimiz şeyde senaryo için brainstorm(tam türkçesini bilmiyorum fikirleri sunup tartışmak kıvamında bir şey) yapmak. her türlü fikire açıgız yani bilhassa murtazayı (ümiti) gay rollerine sokarsak belki daha sanatsal birşeyler çıkabilir :)[signature][hline]unholy ownz u [Bu mesaj HasMez tarafından 22 Haziran 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 -Sanat için soyunur musun?? - Hayır, ama donla oynarım...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 tamam geyige vurmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bilim kurgu hakkında kısa metrajlı bir zaman yolculuğu yazmanızı öneririm. After effects kullanarak filmi izlenir hale getirirsiniz...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Selamon, 22 Haziran 2005 05:21 tarihinde demiş ki: Fikir ve sanat ürünlerinin değerini bilmeyecek kadar moloz olup böyle anlamsız postlar atan arkadaşları Pati de istemiyoruz. Ben istiyorum o_O[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 @elvyn: Doğladır, isteyebilirsin. İnsanlar farklıysa isteklerde farklıdır ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar