Slat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 XP açılırken şu hatayı veriyor: Windows, yerel saklanan profili yükleyemiyor. Hasar görmüş profil veya yetersi güvenlik hakları buna sebep olabilir. Bu sorun devam ederse, ağ yöneticinizle bağlantıya geçin. Restart attıktan sonra herbişeyim resetleniyor.. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Not: Konu dışına açtım çünkü daha önce bu sorunla ilgili donanımda açılan konulara hiç çözüm gelmemiş.[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Administrator profili okkalı bir şekilde yetkilerini kısmış[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Denetim Masası'ndan yeni bir profil oluştur kendine yönetici olarak. Sonrasında ise eski profilini sil. Eğer izin vermiyorsa güvenli kipte açıp Administrator seç kullanıcı olarak.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Kreese, 24 Haziran 2005 19:33 tarihinde demiş ki: Administrator profili okkalı bir şekilde yetkilerini kısmış Alakasız. Sadece geçerli profil zarar görmüş.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Belgelerimdeki dosyalar falan hep gidecek ama?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 e profil bu[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Şöyle yaparsan gitmez,klasör seçenekleri-gizli dosyaları göster-C: -Documents And Settings-orada userinin klasörü olacak,onu kopyala,güvenli bir yere al,sonra yeni bir hesap aç,admin yap,eski hesabı sil,dosyaları yerine yerleştir..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle [Bu mesaj Lancelion tarafından 24 Haziran 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Saolasın.. Ama vazgeçtim eski profili kopyalamaktan.. Şimdi bilg. çok daha hızlı ve takılmadan çalışıyor.. Profil değiştirmek bayağı işe yarıyormuş demek..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 XP isyan başlatmış bilgisayarda...[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 belgerimi al bari :)[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Aldım belgeleri.. Ohh be bilg. rahatladı.. Denemediğim spyware, virüs programı kalmamıştı.. Meğer profil değiştirmek yeterliymiş..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 XP cok spyware yediğinden öle şeyler başa geliyor,Microsoft AntiSpyware tavsiye edilir...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar