kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Kulladığım ekran kartının markası ATI Rage Furry Xpert 128/Xpert 2000 (English) bunun versiyonunu nasıl update edebilirim ? lütfen yardım edin.[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin[snn,nbl,Hg,elan] Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 benimde ati radeon 9500pro m var, en son update lerini nereden cekebilirim acaba?[hline]sleepin, weepin, with you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bulamıyorum bulsam yardım istemeyiz demi :)[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin[snn,nbl,Hg,elan] Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Madem öle belirtseydin ati.com da bulamadım yardım edin deseydin adamın niyeti kötü deilki.. ----- Bir an duraksar..Ben ne diyorum yaa ,bananE!![hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ya nası bulamazsınız aklım şaşıyor. ben vereyim bari adresi. http://mirror.ati.com/support/drivers/powered.html ayrıca www.guru3d.com adresinde ekran kartı sürücüleri ve daha birçok aracı bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ears ben senin dediğin yere girdim ancak şeyi anlamadım .. site ekran kartını otomatik mi buluyor ?[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin[snn,nbl,Hg,elan] Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bak orda kullandığın windows hangi sürümse onun için yapılmış en son sürücüler var.zaten iki tür için sürücü var.radeon ve rage.seninki sanırım rage.onu indireceksin sonrada kuracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sağol ears..[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin[snn,nbl,Hg,elan] Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar