Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: moriteri, 14 Haziran 2005 10:36 tarihinde demiş ki: En süperi Naruto bikerem :) velet pes etmek bilmiyor, böle mesaj falan veriyor arada bir de maximum geyik. Ayrıca kendi ürettiği teknikler felan da süfer :) Shikamaru dan da bin kat daha zeki :) Naruto mu zeki =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Spidee, 14 Haziran 2005 10:37 tarihinde demiş ki: said: moriteri, 14 Haziran 2005 10:36 tarihinde demiş ki: En süperi Naruto bikerem :) velet pes etmek bilmiyor, böle mesaj falan veriyor arada bir de maximum geyik. Ayrıca kendi ürettiği teknikler felan da süfer :) Shikamaru dan da bin kat daha zeki :) Naruto mu zeki =) yoruma açık konular :D Çok düşünüyor diyelim :D[signature][hline]Ecm 5x Priest 1453 Clanı (clan buldum sonunda) Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 @Moritori Benim de en sevdiğim Hokagedir nedense 3. Adam yaşam felsefesi haline getirmiş 'Being Hokage is sacrifice for village ' olayını ve yaşamı da öyle son buluyor. Bir de şöyle düşün, Hokage garibim almış başını gitmiş yaşı, bunu orachimaru da söylüyor '10 sene genç olsaydın beni öldürebilirdin ' diye. Orachimaru öyle mi, pijama değiştirir gibi... Ayrıca orada Orachimaru'nun elleri kurudu, bir daha jutsu yapamayacaktı, nasıl Summon Giant Snake yaptı, hadi onu geçtim nasıl Soul Transport yapıyor o tamamen saçma yani[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuitari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Spoiler Vardır! 120'li Bölümleri İzlemeyen Okumasın! ..Kollarını hâlâ hareket ettirebiliyor birazcık..Hem Manda'yı zaten Kabuto çağırmıştı benim hatırladığım kadarıyla..ama sonuçta Orochimaru biraz olsun kollarını hareket ettirebiliyor, ve bu ona çok acı veriyor..zaten kolları onu öldürecek noktaya geldiğinde de vücut değiştiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Spidee, 14 Haziran 2005 10:37 tarihinde demiş ki: Naruto mu zeki =) Eveet ama saksıyı çalıştırmayı pek akıl etmiyor ama mesela zekasını 8 bölümdeki o shadow shuruken de gösterdi...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 "Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir." Hehe =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Spidee, 15 Haziran 2005 09:17 tarihinde demiş ki: "Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir." Hehe =) dahi olarak nitelendirilen sasukenin bir planını alayim işe yaramış olan... (hem sen mangayı okuma gel konuş burda narutonun int. 16 mışta çaktırmıyormuş...)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bir yere kadar okudum da, sonra fazla spoiler oluyor diye sildim, dayanamıyorum okuyorum sonra =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 cok ilginc..herkes ayri birini seviyo, ayri birine gicik oluyo. benim en sevdigim sezon Sound 5'in piyasaya ciktigi bolumlerdi. Sakon'la Kimimaro favorilerim arasinda. Orochimaru oyle hemen olseydi, bugun ayni hevesle izliyo olurmuydum bilmem Naruto'yu. Shikamaru'yu, Naruto'yu izleyipte sevmeyen daha gormedim, gormemde heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Naruto süper zeki yaw ayıpsınız. Kage bunshin no-jitsu. Heryerde yap oh oh! Budur işte :) Neji'yi patakladığı bölümü hatırlayın mesela[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: KireiMerodii, 11 Haziran 2005 00:31 tarihinde demiş ki: ...Choji de ödleğin teki... Domuz gibi tıkınıyor boyna... Onu gördükçe sinirleniyorum, elimde değil... Bir de doğru dürüst bir yeteneği yok. Anca yuvarlanıp duruyor... said: Chojiye laf etme bence sağlam karakterlerden biridir biraz spoiler gibi olcak ama ilerde göreceksin konohamaru apayrı bir karakter ben bi kakashiye hastayım ayrıca o bencillikte sasukeye ayrı bir hava veriyor bi de neydi o çocuğun adı neji galiba bi de o çok karizma bir tip ha son olarak da shikamaru umursamazlığı ve soğukkanlılığı ile beni kendisine hayran bırakan karakterler arasında[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bence narutonun planı tam anlamıyla anıme nın bas karakterı olmasına baglı bısı yane sonuc olarak zekı adam her yerde zekıdır ole bı ana höttt dödöööö diye super bı plan la gelmmemelı (sasuke nın zekası yakaslık 10 15 bolumde bır yaprıgı kunai ve shariken lerle adamı sarp fire dragon yapması en barz ve basıt ornegı yada daha ılk bolumlerde neredysse kakashiden zili alması)[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Benim en çok sevdiğim karakter Kakashi'dir arkadaşlar ve en çok nefret ettiğim karaktere gelince biraz kızcaksınız ama bencil Sasuke'nin ta kendisi!.Ya bu adam başlarda güzeldide sonradan çok gıcık etti beni.Düşünün Orochimaru'yu daha çok seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tanoren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 iş Naruto'nun zekası muhabbetine dönmesin ama... Yetenek ile zekayı karıştırmamak lazım bence. naruto yeteneksiz! ama aptal deil. bence en iyisi.. Neji[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TheKing Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bence naruto daki en iyi karakter ROCK LEE..cok begenıyorum hırsı ve hayata bakıs acısı benı cok etkılıyor.. sevmedıgım karakter ıse belkı bırcogunuzun tepkısını cekıcek ama NARUTO..baskarakter olması hıc bırsey kazandırmamıs ona..cok belescı..sıkısınca ıcındekı nıne taıl fox chakrasını kullanıyor ne rahat..yan gel yat..neyse zaten dawranıs ve hareketlerı de cok ıtıcı..sadece ısrarcı ve vazgecmemesını dogru buluyorum.. bence hinata ilerde yıne eskısı gıbı odun olacak..nejiyede fazla bır yer vereceklerını sanmam.bence okadar buyutulecek bır karakter degıl..[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma... kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Gai Sensei ve Rock Lee gibisi yok... Çocuu Tsunade bi ameliyat etse de bitse şu işkence :( *geriden geriden yetişmeye çalışmaktadır" Bi de Naruto her gördüüne, bu bana benzior demeye başladı.. Daha o söylemeden şaşkın bakışlar ve aniden gelen müzikle, "he is like meee" diye mırlanacağını tahmin edebiliyorum... Önce Sasuke, sonra ilk bölümlerde baardıı bi velet, Gaara, Morino Idate vs. vs. Arada bi kaç kişi daha vardı, şimdi aklima gelmiyor ama yeter yaw... Bi de Naruto'yu nie sevmiyorsunuz anlamiyorum... Ana karakterimiz süper bence... Başka biriyle yer değiştirseydi asla aynı tadi vermezdi eminim...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hakkaten herkesi kendine benzetiyo ya. ehe.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: KenshinHimura, 15 Haziran 2005 18:07 tarihinde demiş ki: bence narutonun planı tam anlamıyla anıme nın bas karakterı olmasına baglı bısı yane sonuc olarak zekı adam her yerde zekıdır ole bı ana höttt dödöööö diye super bı plan la gelmmemelı (sasuke nın zekası yakaslık 10 15 bolumde bır yaprıgı kunai ve shariken lerle adamı sarp fire dragon yapması en barz ve basıt ornegı yada daha ılk bolumlerde neredysse kakashiden zili alması) naruto sadece dövüş sırasında çok hızlı ve düşüncesiz davranıyor ama saksıyı çalıştırınca diğerleri solda vız. Naruto part 2 de görürsünüz. Zil olayın agelinde hatırla bakayim part 2 nin 3. sayısını neler oluyordu orada. Sasuke o kadar zeki ise orochimaruya neden gitti. Hiçmi aklı yok[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sakura kadar gereksiz bi karakter hiç bir animede görmedim. 139 bölümünü seyrettim narutonun kızda hala bi tık yok.... Adamım hangisi diyorsanın tabiki kakashi :D[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: fir3blad3, 17 Haziran 2005 15:27 tarihinde demiş ki: Sakura kadar gereksiz bi karakter hiç bir animede görmedim. 139 bölümünü seyrettim narutonun kızda hala bi tık yok.... Adamım hangisi diyorsanın tabiki kakashi :D bi 10 bölüm daha bekleyi ver sen :-p sonra başlarsın obahannes demeey..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 [spo1=Sakura]Tamam da beni de Tsunade eğitse, ben de yaparım onun yaptıklarını =)[/spo][signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 [spo1=Sakura] Tsunadeden almış acaba tsunadenende şu 120 lik kısmını (F-cup denebilir :-p ) alacakmı herneyse iyi oldu iyi..[/spo][signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tanoren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 heh o konuda bayağ bi çalışması lazım daha bence[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Walla bilmiyorum mangasını okumadığım için bişey demiycem de:) şu haliyle gereksiz :P[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tanoren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben okudum gene de bir faydasını göremedim asıl aradan yıllar geçmiş, bununla Naruto hala Sasuke sasuke diyorlar ya, kıl oldum. girecem monitörden içeri, videodrome hesabı, çakacam hitten mitsuruki ryu (yada neyse işte)[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bence narutonun planı tam anlamıyla anıme nın bas karakterı olmasına baglı bısı yane sonuc olarak zekı adam her yerde zekıdır ole bı ana höttt dödöööö diye super bı plan la gelmmemelı (sasuke nın zekası yakaslık 10 15 bolumde bır yaprıgı kunai ve shariken lerle adamı sarp fire dragon yapması en barz ve basıt ornegı yada daha ılk bolumlerde neredysse kakashiden zili alması)[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Benim en çok sevdiğim karakter Kakashi'dir arkadaşlar ve en çok nefret ettiğim karaktere gelince biraz kızcaksınız ama bencil Sasuke'nin ta kendisi!.Ya bu adam başlarda güzeldide sonradan çok gıcık etti beni.Düşünün Orochimaru'yu daha çok seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 iş Naruto'nun zekası muhabbetine dönmesin ama... Yetenek ile zekayı karıştırmamak lazım bence. naruto yeteneksiz! ama aptal deil. bence en iyisi.. Neji[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bence naruto daki en iyi karakter ROCK LEE..cok begenıyorum hırsı ve hayata bakıs acısı benı cok etkılıyor.. sevmedıgım karakter ıse belkı bırcogunuzun tepkısını cekıcek ama NARUTO..baskarakter olması hıc bırsey kazandırmamıs ona..cok belescı..sıkısınca ıcındekı nıne taıl fox chakrasını kullanıyor ne rahat..yan gel yat..neyse zaten dawranıs ve hareketlerı de cok ıtıcı..sadece ısrarcı ve vazgecmemesını dogru buluyorum.. bence hinata ilerde yıne eskısı gıbı odun olacak..nejiyede fazla bır yer vereceklerını sanmam.bence okadar buyutulecek bır karakter degıl..[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma... kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Gai Sensei ve Rock Lee gibisi yok... Çocuu Tsunade bi ameliyat etse de bitse şu işkence :( *geriden geriden yetişmeye çalışmaktadır" Bi de Naruto her gördüüne, bu bana benzior demeye başladı.. Daha o söylemeden şaşkın bakışlar ve aniden gelen müzikle, "he is like meee" diye mırlanacağını tahmin edebiliyorum... Önce Sasuke, sonra ilk bölümlerde baardıı bi velet, Gaara, Morino Idate vs. vs. Arada bi kaç kişi daha vardı, şimdi aklima gelmiyor ama yeter yaw... Bi de Naruto'yu nie sevmiyorsunuz anlamiyorum... Ana karakterimiz süper bence... Başka biriyle yer değiştirseydi asla aynı tadi vermezdi eminim...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hakkaten herkesi kendine benzetiyo ya. ehe.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: KenshinHimura, 15 Haziran 2005 18:07 tarihinde demiş ki: bence narutonun planı tam anlamıyla anıme nın bas karakterı olmasına baglı bısı yane sonuc olarak zekı adam her yerde zekıdır ole bı ana höttt dödöööö diye super bı plan la gelmmemelı (sasuke nın zekası yakaslık 10 15 bolumde bır yaprıgı kunai ve shariken lerle adamı sarp fire dragon yapması en barz ve basıt ornegı yada daha ılk bolumlerde neredysse kakashiden zili alması) naruto sadece dövüş sırasında çok hızlı ve düşüncesiz davranıyor ama saksıyı çalıştırınca diğerleri solda vız. Naruto part 2 de görürsünüz. Zil olayın agelinde hatırla bakayim part 2 nin 3. sayısını neler oluyordu orada. Sasuke o kadar zeki ise orochimaruya neden gitti. Hiçmi aklı yok[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sakura kadar gereksiz bi karakter hiç bir animede görmedim. 139 bölümünü seyrettim narutonun kızda hala bi tık yok.... Adamım hangisi diyorsanın tabiki kakashi :D[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: fir3blad3, 17 Haziran 2005 15:27 tarihinde demiş ki: Sakura kadar gereksiz bi karakter hiç bir animede görmedim. 139 bölümünü seyrettim narutonun kızda hala bi tık yok.... Adamım hangisi diyorsanın tabiki kakashi :D bi 10 bölüm daha bekleyi ver sen :-p sonra başlarsın obahannes demeey..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 [spo1=Sakura]Tamam da beni de Tsunade eğitse, ben de yaparım onun yaptıklarını =)[/spo][signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 [spo1=Sakura] Tsunadeden almış acaba tsunadenende şu 120 lik kısmını (F-cup denebilir :-p ) alacakmı herneyse iyi oldu iyi..[/spo][signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 heh o konuda bayağ bi çalışması lazım daha bence[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Walla bilmiyorum mangasını okumadığım için bişey demiycem de:) şu haliyle gereksiz :P[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben okudum gene de bir faydasını göremedim asıl aradan yıllar geçmiş, bununla Naruto hala Sasuke sasuke diyorlar ya, kıl oldum. girecem monitörden içeri, videodrome hesabı, çakacam hitten mitsuruki ryu (yada neyse işte)[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar