gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Rap müzik piyasası ivme kazanırken rapçiler arasındaki kavga da büyüyor, Elime Kaliteli Diss ler geçti:Ceza-SOS-Jöntürk Diss ini buna örnek verebiliriz Jöntürk ün kendi sitesi olan www.barikat.co m da bu haberi görebilirsiniz..... İşte aynen böyle "Jöntürk, 'YAN ANKARA YAN'la LOLİPOP RAPÇİLERİne Yanıt Verdi" Ve nihayet Jöntürk, kendisine yıllardır saldıran LOLİPOP RAPÇİLERİne Yan Ankara Yan şarkısıyla İLK KEZ yanıt veriyor. Aşağıdaki linkten şarkıyı indirip dinleyebilir; haberin devamında şarkının sözlerini okuyabilirsiniz. Açıkçası ben burda pek diss lik bişey bulamadm JönTürk Yan Ankara Yan diye anırıyo bence bit*h..Alın yinede.... Buradan Yan Ankara Yan şarkısını indirebilirsinizz http://rapidshare.de/files/2288217/Jonturk_YanAnkaraYan.mp3.html Buna karşılık Ceza nın Barikate yaptığı Diss var ve bence çok daha korkusuz Cesur, Amaçlı, Erdemli bi iş çıkartmışlar her zamanki gibi.... Burada Ceza'nın Diss i http://rapidshare.de/files/2564155/Ceza_KOnser_Barikata_Diss.wmv.html S.O.S in diss i ise bence çok kötü olmamış, biraz copy paste yapmışlar ama bunu da dinleyelim tabi ki de.. Burada S.O.S in Diss i::cool: http://rapidshare.de/files/2564356/S.O.S_-_Ceza_Diss_-_www.MsXLabs.com.mp3.html Ben Kuvvetmira tarafındayım Sizi de beklerim, Ceza nın söylediği gibi: "HERKESİN YAPTIĞI İŞ ORTADA........" [Bu mesaj gokkkan tarafından 23 Haziran 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Rap sux alice cooper abimizin dediği gibi *!you can go to hell*[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tu pac cmatfh![signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ya size ne anlamıyorum Rap sux demek,yok bole yok şole size ne kardeşim ,herkesin zevki ayrı.Allahım ya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sevmiyen yazmasın ilgilenmesin hakikaten veya bu muzik bolumunu ayırsınlar. her hiphop veya alternative veya turkce muzikte bir kendini blmez o sux bunu dinleyin falan. alakasız mesajlar dikkat edin biraz.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: micha, 23 Haziran 2005 15:44 tarihinde demiş ki: sevmiyen yazmasın ilgilenmesin hakikaten veya bu muzik bolumunu ayırsınlar. her hiphop veya alternative veya turkce muzikte bir kendini blmez o sux bunu dinleyin falan. alakasız mesajlar dikkat edin biraz. yani bende dinledikleri metalden hiç zevk almıyorum ama gidip o sux bu sux demiyorum biraz dikkat edin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yeter ya her başlıkta ceza, harbi kusucam.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Laorx tuvalete buraya degil.Bos bos postlar.resmen post kasıyorsunuz.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hmm.. ewt işim gücüm yok burda post kasıyorum, çok fena yakaladın rapçi dostum. *!lol* (bkz: rap sux)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ye yo demn rapçiler yeeeee!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Gelecek bazen o kadar umutsuz gözüküyorki insan tanrıya inanmak istiyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 simdi bana G****nü skm quivalen dersiniz o yuzden siliorum[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 23 Haziran 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 [signature][hline]~o OCOMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bu forumda ne zaman böyle bi baslık açsam aynı muhabbet dönüyo, bundan sonra pas geççem böyle seyleri kurtulursunuz "rap sux" cular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bolumleri ayırsınlar iste bende onu diyorum.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ha biri çıksın burdan oldschool hiphop sux desin ben onun alnını karışlarım.. not:türkçe rap sux orası ayrı uzzhzuh[signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 23 Haziran 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 gokkan kac tane acc var sende ?[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bu ınsaların "rap sux" gorusu altında bırlesmesının bı nedenı bence Ceza'nın son patlattıgı bomba olabılır gıbı geldı artık bana[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: ExhaulteD, 23 Haziran 2005 22:02 tarihinde demiş ki: gokkan kac tane acc var sende ? acc nin ne demek olduğunu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Elime bir beyzbol sopası verip. "Şimdi önüne 3 kişi ışınlıycaz sende kafasını patlatıcaksın, 3 kişi söyle" deseler. 1 . 50 cent 2 . Ceza 3 . Snoop Doggy dog dur.. Erdemli küfürleşmelerinden dolayı tüm Türk rap camiasını kutluyorum. Ve YöK ten edebiyat fakültesinde RAP bölümü açmasını istiyorum. Saygılar . YO [signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... [Bu mesaj Einherjer tarafından 24 Haziran 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Quivalen-soth, 23 Haziran 2005 14:05 tarihinde demiş ki: Rap sux alice cooper abimizin dediği gibi *!you can go to hell* ne rullz metal mi? 1000 tane metal ile ilgili topic var millet gelip ''ne lan o adam böğürüo iğrenç,cın cın müzik mi yani?'' dediğinde nasıl sniriniz bozuluosa aynı saygıyı gösterin biraz. müzik evrenseldir,ibiş ibiş konuşmadan önce aynı şeyi kendinize yapılsa ne kadar gıcık olucağınızı düşünün birazda. saçmalamayın!!![signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 +1, ilgilenmiyorsanız(ki ilgilenmiyosunuz) bakıp sinirlenip ortalığı germeyin. ayrıca in flames de suxx hadi bakalım bu arada acc acceleration demek. bize öyle denmişti en azından.[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yo ben gayet ilgileniyorum. Mesela ceza gelse çok ilgilenirim onla ben. Lolipop veririm ona.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Einherjer, 24 Haziran 2005 19:56 tarihinde demiş ki: Yo ben gayet ilgileniyorum. Mesela ceza gelse çok ilgilenirim onla ben. Lolipop veririm ona. werirken dikkat et sonra temelli almasınlar o lolipopu senden, benden arkadas tawsiyesi, nacizhane.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 E alsın ben bencil bi adam diilim. Gerçi onda çok vardır lolipop paso reklamlarına çıkıyo falan.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar